Ako zistím číslo kľúča z fotky?
Zdravim stratil som kluc a neviem ake cislo tam bude pasovat, da sa to podla fotky zistit? Dakujen

Vyzerá to ako univerzál, či?
Fíha a to sa dá? 😁 To majú potom zlodeji ľahkú pracičku,len odfotiť a otvoriť 😏.
@zuzanita1609 takyto zamok otvoris ohnutym pevnejsim drotom. Sikovnemu zlodejovi by to trvalo tak sekundu.
@dominik2795 ved ukaz fotku v nejakom zamocnictve, co povedia.
@zuzanita1609 takyto zamok otvoris ohnutym pevnejsim drotom. Sikovnemu zlodejovi by to trvalo tak sekundu.
@dominik2795 ved ukaz fotku v nejakom zamocnictve, co povedia.
@aalt veď ok,kto umí,ten umí,ale len tak z fotky povedať číslo kľúča dokáže buď len expert zámočník,alebo iný "expert" 😏.
@aalt veď ok,kto umí,ten umí,ale len tak z fotky povedať číslo kľúča dokáže buď len expert zámočník,alebo iný "expert" 😏.
@zuzanita1609 ten iny "expert" sa ziadnym klucom obtazovat nebude. Inac aj obycajna "fabka" sa da otvorit za par sekund ked sa vie. To neovladam, teda nemam na to vybavenie, ale taky podobny ako je na fotke som "drotom" otvaral a aj otvoril. Sice nie za sekundu, ale otvoril (a potom aj zamkol). Otvoril som aj vsetky "ciselne" zamky, to je tiez vlastne iba na okrasu, teda aspon tie lacne. Myslim take co su na bicykloch, alebo aj "visiace".
Ale teda cisla klucov neovladam. Viem ale, ze stare kluce sa dali aj vyrobit na mieru, podla odtlacku tej klucovej dierky ak este neboli "typizovane".
02 môžeš vylúčiť, ten to nie je..
Skús AI🤣
Uz som to vymontoval pojdem eadsej s tym do klucovej
Uz som to vymontoval pojdem eadsej s tym do klucovej
@dominik2795 bola to 18 dakujem

Fíha a to sa dá? 😁 To majú potom zlodeji ľahkú pracičku,len odfotiť a otvoriť 😏.