Ako zistím originalitu kabelky Michael Kors?
Ahojte žienky, chcem sa opýtať na tuto crossbody kabelku Michael Kors. Nie som si istá, či ide o originálny kúsok len neviem ako to zistim. Vizuálne vyzerá skvele len cena je uvedená 60€, je bez dokladu o kúpe a na povrchu kabelky je sem-tam malým popísané Michael Kors. Ďalšia vec čo je zvláštne je vnútro kabelky.
Za každú odpveď som vdačná.
Dobry vecer, kabelka podla mna urcite nie je original, MK nema take “karty originality” ale knizocky, a tiez napis vnutri je velky .
@bazarikoblecenia podla mňa originál urcitenie je. Véd ak chceš mk kabelku objednaj priamo z michaelkors shopu.. sú tam aj vypredaje
MK je jedna z firiem co vyraba veci dvoch tried. Made for retail ( vlajkove obchody) a potom made for outlet ( veci iba pre outlety) horsej kvality
Je to furt MK orginal ale je tam rozdiel
tu je video co ich porovnava
@bazarikoblecenia mala som MK kabelku ,aj hodinky.Vnútro ORIGINALU je látkové a celé popísané MK .Ak má vnútorné vrecko so zipsom ,na tom jazyku je vyrazené MK .Dnu v kabelke sú lístočky, niekoľko, (ako na tričku zboku napríklad že z akého je materiálu to tričko,ako to prať,žehliť, tak aj kabelka má takéto) Ak je kabelka väčšia ako crosbody,zvykne v nej byť zrkadielko zadarmo..Tie z pravej kože majú aj "vrece" z bavlny na stiahnutie šnúrkou ,kam sa kabelka schováva pred denným letným slnkom,hlavne biela koža ,aby nezožltla..Kúpili ste fejk, veľmi drahý fejk.
@bazarikoblecenia mohli to zhabať na colnici ako "fejkové" ale predavajú to ďalej. Na juhu Slovenska takto fungujú Adidas a Nike,samé nerozoznateľné fejky pre bežného človeka.

https://www.bellakabelky.sk/blog/video/original... Skús podl tohto.
Ale mne hneď udrelo do očí to zvláštne šitie …