Ako zistiť odosielateľa balíka na dobierku?
Zistím, kto odosiela balík ak bol na dobierku? Totiž objednávala som od jednej ženskej na fb oblecenie pre dcéru, balík prišiel avšak nebol tam ten tovar čo som objednala. Odosielateľ nebol na balíku napísaný. Fb už neexistuje.
Skus si pozriet cez sledovanie zasielky podla podacieho cisla https://www.posta.sk/m#track
Ale ak sa nemylim je tam len adresa posty na ktorej to bolo podane
Ale na poste by mozno vedeli aj blizsie udaje, otazka henci ti ich len tak povedia
Ak to bolo obyčajne na dobierku, tak sa nedozvies, kto to posielal
@biba_18 nie nieje, je napísané len moje meno a adresa
@danielahamar parada
@danielahamar Obyčajná zásielka - na dobierku sa poslať nedá. Ak je to na dobierku, tak tam musí byť uvedená adresa.
Autorka, naozaj to bolo na dobierku? Platila si pri prevzatí zásielky?
@danielahamar ak je na dobierku, musí byť predsa buď adresa alebo číslo účtu…
@biba_18 no, dozvieme sa neskôr, či bola obyc, alebo nie. Zatiaľ autorka nepovedala a ak dotyčná nenapíše adresu, tak tam nebude, lebo úmysel bol ženu okradnúť, čo sa jej podarilo.
@danielahamar ak to bola dobierka tak údaje zadať musela, aby sa k peniazom dostala…
Mala si ísť v ten deň na políciu, tam spísať priestupok proti majetku, s tým papierom za vedúcou pošty, na základe toho by zastavili vyplatenie dobierky.
Na pošte ti podľa podacieho čísla vedia dať adresu aj povedať či bola dobierka vyplatená na adresu, teda je reálna alebo bola vyplatená na účet a teda odosielateľ môže byť vymyslený.
@biba_18 ale len na pošte. Stále nevieme, či má nejaké číslo balíka a ak má, tak aké.
@biba Pri dobierke musí byť adresa uvedená vždy, číslo účtu byť uvedené nemusí (vtedy si odosielateľ prevezme peniaze na pošte)
@danielahamar_18 Jednoducho, ak to bolo poslané obyčajne, tak to nemohlo ísť na dobierku. Ak to bolo na dobierku, tak to muselo ísť doporučene alebo ako balík a vtedy musí byť vypísaná adresa príjemcu aj adresa odosielateľa.
Balík sa vôbec nedá poslať bez napísaného odosielateľa.
Dobierka znamená, že si platila až pri prevzatí zásielky... Ak to bolo tak, napíš mi do správy podacie číslo, čo bolo na zásielke, zistím odosielateľa (aj môže byť falošný). Ale ak si poslala peniaze vopred na účet, zásielka teda nebola na dobierku a nemusí mať žiadne podacie číslo.
@11mirka22 Mala si ešte pre autorku dodať, že zásielka nemá žiadne podacie číslo len pri "obyčajnej" zásielke - list a tam nemusí byť uvedený odosielateľ. Ako doporučený list alebo balík (so službou alebo bez služby dobierka) MUSÍ mať vždy podacie číslo a teda adresy príjemcu aj odosielateľa musia byť na zásielke uvedené.
Ale teda veľmi milé od Teba, ak zistíš autorke adresu odosielateľa (ak teda má stále odloženú obálku a je na nej nalepené podacie číslo).
podla mna si sa stale obetou podvodu, ktory je teraz vo velkom, ze ti pride na dobierku zasielka, v ktorej je nieco, co si si neobjednala

na balíku musí byť odosielateľ predsa napísaný. a na pošte, ak máš číslo balíka, túto informáciu majú…