Ako zladiť tieto sandále?
Ahojte, nedávno som si kúpila tieto sandálky ale neviem k akej farbe ich zladiť. Napáda mi biela kosielka a svetle riflove kraťasy. Jeden outfit by bol😂
Ale chcem si ku ním kúpiť aj nejaké šaty. Viete mi poradiť aká farba ku ním ide? Okrem spomínanej bielej pretože nič iné ako košeľu v bielej nenosím keďže som bledá
nieco zlte urcite, ja mam takejto farby saty a nosim k nim zlte sandale :D podla mna je to peckova kombinacia
ja by som ju ladila s tmavomodrou, bielou a pripadne bezovou/kremovou (jasne, ze nie vsetky tieto farby naraz ;) )
biele sandále ku všetkému...napr. slabo modré šaty a biele sandále, .... ale vyskúšala by som aj ku tmavšej modrej - možno by tak nekričali - len treba vyskúšať...
Saty kludne aj kvetovane alebo pasikave/viacfarebne, ideal aby mali aspon kusok podobnej farby ako sandalky 😊
Mne sa natíska otázka na čo si kúpiš sandále ku ktorým nevieš čo budeš nosit. Keď nenosia bielu, svetlé farby... Tak kratasy, sukne, tričká v modrých, výrazne žltých odtieňoch (ale ta žltá tiež málokomu pristane), možno nejaké studené ružové, svetlé, pastelové farby
myslím, že akákoľvek riflovina by mohla byť, k tomu doladiť vršok. alebo fialová, žltá, ak chceš niečo farebnejšie. bielou nemáš tiež čo pokaziť.
Krásne sandalky, môžeš ich zladiť s naozaj rôznymi farbami ale záleží aj na štýle oblečenia atď. Ja mam veľmi jednoduché veci, preto by som k nim vedela zladiť od čiernej sukne s tričkami a blúzkami až po kratasi a overaly. Určite sa k nim bude hodiť aj hnedá, oranžová, žltá, ružová, červená, ale záleží na odtieni aj.

Na fotke sú do sivej farby ale v skutočnosti sú vo farbe baby blue