Ako zmierniť brechanie psa?
Ahojte prosím vás nepoznáte účinný trik proti brechaniu? Náš pes odkedy ho operovali 2 týždne dozadu zakaždým keď idem preč z bytu strašne brecha skúsili sme aj obojky proti brechaniu ale absolútne žiadny účinok 😔ďakujem za každú radu
@nika523 náš bol tiež tak nauceny ze keď som mu povedala ze prídem a zamkla som vedel ze prídem a pekne si ľahol neviem prečo nastal takýto zlom odkedy ho operovali 😔
pokiaľ to predtým nerobil tak to môže byť tým že ešte nie je celkom ok po operácii.... naša mala po operácii také stavy že občas začala zavýjať či škrabať po kobercii, časom to ale samé prešlo a znova bola ako predtým. To s maškrtou pred odchodom robím s terajším psom a funguje to, je v pohode a teší sa že niečo dostane. Potom ešte susedia mali psa ktorý stále brechal keď neboli doma. Podľa mňa to robil z nudy lebo sa mu málo venovali a bol nevybehaný, nevybitá energia.
Možno je to i týmto horkom.
Nám v noci štekal pes jak najatý, lebo mu bolo horko vnutri i na dvore. Keď sa ochladí, nie tieto vrelé noci, tak ticho spí.
@mladena ďakujem skusim kúpiť dáku poriadnu kosť nech sa s tým zabaví lebo sa bojím aby sa nezačali susedia sťažovať
@opica_skorica náš inak spi cely deň skoro alebo sa chodí chladiť do kúpeľne ale akonáhle chcem ísť preč už to začne
Keď toľko veľa spí, tak môže to byť aj tou nahromadenou energiou, ktorú nepoužil inde (hra, beh,..)
Mozno skusit taky ten nuchaci kobercek? Donho schovat pamlsky, to by ho malo zabavit. Alebo taku tu lizaciu podlozku mu pripravit.
@xux to musím pozrieť ani som nevedela ze také su😃ďakujem

Ja vždy keď odchádzam z domu tak našej poviem buď dobrá ja doraz prídem a dám jej nejakú fajnotku, tiež sme mali problém že brechala a teraz už sa teší že idem preč a niečo dostane. Zo začiatku som jej dávala tie žuvacie kosti aby jej to dlhšie vydržalo, teraz už len piškótu alebo psie keksy a podobne