Ako zmyť tmavú farbu z vlasov?
Dalsia otazka bez textu.. nuz neviem z kade sa ti tam ta farba dostala, ake mas inak vlasy atd. Na zle chytenu farbu existuju aj stahovace farby, dostat v drogerke, alebo ostrihat a nechat postupne vyrastat.. a casom sa samozrejme aj co to vymyje. Alebo sup kadernik. A ten urobi s vlasmi cokolvek :D
@evamea aky pouzivate sampon? ked vam tak rychlo rastu
Ja si kupujem len bežne dostupné šampóny v obchode, rýchly rast vlasov som dostala do vienka, takže ohľadom produktov moc asi neporadím.
@evamea vobec nicim nepodporujete? vitaminy bylinky? to teda zaviidm v dobrom 😊
Skôr by som povedala, že ich zanedbávam. 😄 Ničím nepodporujem rast, len teraz mi trochu zredli, nakoľko som po pôrode 4 mesiace a jediné bylinky, ktoré užívam sú na laktaciu. Ale odmala mi rýchlo rastú. 🙂 V tomto asi veľkú rolu hrá genetika.

Tmavohnedú? Čiernu? Tmavofialovú?
.. cca 10 rokov som si pravidelne farbila vlasy na čierno, minulý rok som v lete prestala, dala som si skrátiť vlasy z dĺžky pod zadok na dĺžku po lopatky a dnes už mám celú hlavu hnedú. Len mne extrémne rýchlo rastú vlasy, už ich mám po pás, okrem toho, že sa to viac menej vymylo mi to aj riadne odrástlo a rozdiel nie je poznať. Svoje mám tmavohnedé. Ale z blond vlasov odstrániť tmavú len u kaderníčky.