icon

Ako zúžitkovať staré zubné kefky?

16. okt 2023

Ahojte, neviete mi poradiť, ako sa dajú zúžitkovať zubné kefky, ktoré sa už nepoužívajú? Viem, že napr. V synovej škôlke zbierali...ale už to nerobia..

lenkahvh
16. okt 2023

Kazdy poriadnejsi zubar ich zbiera v cakarni, ja sama som to videla doteraz v kazdej cakarni, kde som bola. Zvlast na Curaprox, zvlast na ostatne druhy. V nakupnych centrach, ak je tam stanok Curaprox vies odovzdat priamo tam. Inak smer google

nika23t
16. okt 2023

Ja s nimi čistim ťažko prístupné miesta. Kam sa nedostanem kefou, hubkou.

vanilkovazmrzka
16. okt 2023

V curaprox obchode/stanku ich mozes odlozit

https://curaprox.sk/blog/post/pridajte-sa-k-zbe...

andreatytler
16. okt 2023

@lenkahvh O tomto som este nepocula. To naco zbieraju zubari?

syslik81
16. okt 2023

@andreatytler aby sa spravne vyreciklovali ... a z plastov sa potom vyrabaju ine vyrobky

salamistka
16. okt 2023

istý čas sa dali odovzdať aj v DM drogérii, už dlhšie som to ale nepostrehla...mi doma odovzdávame ako súčasť plastov

andreatytler
16. okt 2023

@syslik81 Aha. dakujem.

majkakvet
16. okt 2023

@andreatytler aby umyvali zuby tupcom.

andreatytler
16. okt 2023

@majkakvet To co ma byt? Narazka na to ze neviem preco sa to zbiera?

marhulka13
16. okt 2023

@andreatytler možno jej nimi zubárka zubky vycistila

dejka77
16. okt 2023

@andreatytler Ja to tiez citam 1x v zivote. O ziadnom odovzdavani som v zivote nepocula, ani letak nevidela, nic.

dejka77
16. okt 2023

Vyuziva sa to na cistenie wc, tam kde je tazsi pristup, okolo baterii v kupelni napr.

autor
16. okt 2023

@majkakvet bolo by fajn, keby reagovali len tie, ktoré nemajú blbé pripomienky...

andreatytler
16. okt 2023

@dejka77 Dakujem za podporu. Aj ja ich vyuzivam na cistenie tazko pristupnych miest.

lenkahvh
16. okt 2023

@andreatytler áno v podstate to zbiera firma Curaprox prostredníctvom ambulancií, ide zrejme len o dobrovoľnu spoluprácu. A idú na recykláciu. Poriadni zubári v mojom príspevku myslím v zmysle uvedomelí, osvietení.

hylary
16. okt 2023

Ja s nimi čistim botasky 🙂

simca06022011
16. okt 2023

cistim ak nieco treba s nimi, inak idu u mna do plastu. CUraprox (aj rozne znacky) ale vies odovzdat, maju na to taky sekacik :DDD odfikne sa stetinova cast, a zvysok ide do plastu, aj peciatky sa za to zbierali a za neviem kolko peciatok bola nova kefka.
U zubraov som to nevidela a ani na to nevidim dovod. Aby som behala s kefkami k zubarovi :DDD

panonia
16. okt 2023

Pouzivam ich na farbenie vlasov, čistenie botasiek a nechtov.