icon

Ako zvládnuť lucídne a nechutné sny?

maminkazdenka12
14. jan 2025

Dobry den prajem vsetkym mamickam a odbornikov v sfere snov, mam problem s lucidnymi snami a potrebujem poradit ak mate s nimi skusenosti. Prosim o vsetky vsetucicke rady kazdu noc ma trapia v podobe traumatizujucich nezmyselnych snov a ak ste si nimi presli aj vy a viete ako s nimi narabat a pri najlepsiom zbavit sa ich. KRASNE PROSIM o rady
VOPRED DAKUJEM

(PS: zapla som si funkciu bez makcenov na Telefone a neviem ako to vratit spat. Ospravedlnujem sa).☺️😊

empathetic
14. jan 2025

Ahoj. Lucídne sny sú také, že si v tom sne uvedomuješ že je to sen a môžeš si v ňom robiť v podstate čo chceš. Mne keď sa sníva nechutný lucídny, tak si dám príkaz že zobuď sa. a zobudím sa. Nemáš to tak?

maminkazdenka12
autor
14. jan 2025

@empathetic Ahoj, dakujem za odpoved, nemozem ovplyvnit zobudenie ale vsetko co sa tam deje citim akoby to bolo realne.

diewcatqoo
14. jan 2025

Ahoj, pokial viem, tak lucidne sny su take, ktore vedome dokazes ovladat. Ak ta ten sen trapi, mala by si ho otocit takym smerom, aby to bolo pre teba ok (napr. nahana ma prisera, utekam pred nou a zrazu priepast - tak priseru zastrelis, hodis do priepaste, hocico) alebo vedome sa zobudis. Pokial to nevies ovladat, tak to asi nie je lucidny sen.

maminkazdenka12
autor
14. jan 2025

@diewcatqoo Ahoj, Vo vacsine v tychto snoch pridem o nohy a vsetko citim, aj ine veci ale tato cast sa opakuje. Citim vsetko co sa deje, aj zopar veci dokazem ovplyvnovat ale nie az takto mierene a presne.

lubik237
14. jan 2025

Ahoj, vraj pomáha keď sa snažíš hýbať prstami na rukách. Ja to ale nedokážem. Takéto sny mávam zakaždým keď sa začína a končí topná sezóna kedy neodhadnem či už zapnúť radiátory . Príčinou sú u mňa studené končatiny, ak mi cez noc začne byť zima napr. na nohu ktorú nemám pod perinou(spím v kraťasovom pyžame) tak tieto sny prídu ako na koni. Dostanem sa z nich zakaždým úmyselným pokusom o výkrik. Bývam sám takže ak náhodou z tých mnoho výkrikov v sne zakričím aj párkrát naozaj, tak sa nič nedeje 😀

bystrozraky
14. jan 2025

Strata nôh môže predstavovať pocit bezmocnosti ,alebo straty schopnosti napredovať v živote. Nohy sú dôležitým symbolom pohybu a stability, takže ich strata môže naznačovať pocit, že nemáš kontrolu nad svojím smerom v živote alebo, že si dočasne stratila oporu. To, že cítiš všetko, čo sa deje, môže byť znakom silného prepojenia medzi tvojím nevedomím a vedomým myslením. Môže to tiež naznačovať intenzívne emocionálne prežívanie a možno aj nevyriešené traumy alebo obavy, ktoré sa snažia preniknúť do vedomia. Odkedy to mávaš? Inak, prečo nezájsť k odborníkovi?

maminkazdenka12
autor
14. jan 2025

@bystrozraky Zdravim bystrozraky, nemate nejake odporucania na danych odbornikov? inak vasa rada neskutocne pomohla z hlbky duse vam dakujem.

januska12323
14. jan 2025

To nie sú lucidne sny. Nemáš stres? Si zdravá?

maminkazdenka12
autor
14. jan 2025

@januska12323 dakujem netusim doktorka nie som 😀

maminkazdenka12
autor
14. jan 2025

@lubik237 lubik lubik lubik vies co nieco na tom mozno bude. veru posledne dni spavam bez ponoziek 😳

rozculena
14. jan 2025

@maminkazdenka12 už keď tu troluješ,tak si predtým aspoň zisti,čo sú lucidné sny

maminkazdenka12
autor
14. jan 2025

@rozculena Dobry den, neviem preco ste dostali takyto nazor ale ja urcite nemam zapotrebu "trolit" chcela som sa len slusne spytat ci by mal niekto nejake rady. Ak ste dostali takyto nazor sa ospravedlnujem ale moj umysel to nebol.