Ako zvládnuť stres pred skúškou na vodičský?
Prajem pekný večer ,robím si konečne vodičský preukaz je to môj sen ho mat 😃😃 stále som ponom túžila ale až teraz som sa odhodlala k tomu 😀 ..
Teóriu už mám za sebou ,teraz jazdím mala som už Cca 8jazdy .učím sa na skúšky a nebojím sa testov pretože ich robím na 100% ,ani jazdy sa tak veľmi nebojím len už ak premýšľam nad tým že mi do auta sadne policajt teraz mam stresy a bojím sa že jazdu nespravím, kvôli stresu nebudem vedieť odpovedať na otázky ktoré sa má bude pýtať..mali ste aj vy takéto pochybnosti a stresy voči pánom policajtom ? Zaujímalo by ma čo sa vás také pýtal, či ste vedeli odpovedať ..
@veronika1375 Ahoj,mňa sa policajt na skúške nepytal nič, len mi urcoval kam mam pokračovať v jazde a dával samozrejme chytáky na to si dávaj pozor 🙂
Už sa nepýtajú. Robila som si vodičák pred mesiacom.
Tiež som sa bála policajta. Zverila som sa kamošovi a ten ma zobral na grilovačku, kde bol aj kolega nášho komisára. Tak sme čo to pojedli, popili, skamarátili sa a pri jazde som si predstavovala, že za mnou nesedí komisár ale jeho kolega z kancla… Na druhej strane, inštruktor komisára zabával vtipnými historkami z rodinného života, a “prekladal” mi jeho pokyny, takže som naozaj mala úplne odľahčený pocit bez stresov.
Skutočný stres som chytila, keď mi komisár poklepal po pleci a povedal, zajtra sa choďte dať odfotiť a podával mi papier. Až inštruktor mi musel povedať, že som spravila skúšku a že mi gratuluje. Ja som to vôbec nechápala.
Ahoj, otázky ohľadom konštrukcie a údržby už skúšobný komisár nedáva. Všetko je v nových testoch. Môže sa opýtať v premávke na prednosť v jazde, keď budeš jazdiť pofidérne. Niekedy prejdeš križovatkou, kde si mala dať prednosť a ani si sa tým smerom nepozrela. Ak žiadne auto nešlo a nikoho si neohrozila, vyhodiť Ťa nemôže, ale ak takých situácií bude viac, zvykne sa opýtať, kto má prednosť. Nič iné nebude riešiť.
Neboj mozno chytis pohodoveho … neviem, ci este plati % kolkych musia vyhodit, ale asi uz nie … ja som na skuske, ked policajt zavelil a teraz sa vratme do autoskoly, povedala, ze nemam problem soferovat, ale nemam sajnu, kde som … skonstatoval sucho “zenska sa nevie ani domov vratit”, ale uznal, ze autoskola ma naucit soferovat a nie orientovat sa a vodicak nam dal vsetkym 3, co sme boli v aute aj ked jazdy neboli bez chyby …. Chytaky nerobil a konstrukciu ani nic neriesil … ved zeny maju cislo na servis … mu sme jeho komentare nepovazovali za “sexisticke” nech da vodicak a rozprava, co chce. Skusky urobili vsetci - jazdu, a 1-2 ludia neurobili testy, ale to bola ich chyba.
Policajt ma nestresoval. Je to obyčajný cudzí chlap z davu v uniforme. Ten mi bol popravde ukradnutý, a chudák aj ma chcel upokojiť a nadviazať konverzáciu ale len ma otravoval. On si možno myslel že mám stres z neho.
Ja som sa bála cvičiska a potom som sa len modlila nech mi nekáže pozdĺžne zaparkovať.
Policajt vzdy sedi za instruktorom,takze aj instruktor pomoze s plynom,brzdov ked bude treba.Teda mne vtedy velmi pomohol na kopci,kedze sme mali vychod z cviciska hore kopcom,potom uz jazda po meste bola ok.Aj testy ale urobila som az na 2hy krat.Prvy krat som nespravila kuzele,aj cesta bola nerovna tak som brzdila a tam ma uz policajt upozornil,ze este raz a letim a uz viac netrebalo.Stres urobil svoje a auto som dala do rovnej polohy medzi kuzele.Druhy krat to uz bolo v pohode aj parkovanie.
Policajt vzdy sedi za instruktorom,takze aj instruktor pomoze s plynom,brzdov ked bude treba.Teda mne vtedy velmi pomohol na kopci,kedze sme mali vychod z cviciska hore kopcom,potom uz jazda po meste bola ok.Aj testy ale urobila som az na 2hy krat.Prvy krat som nespravila kuzele,aj cesta bola nerovna tak som brzdila a tam ma uz policajt upozornil,ze este raz a letim a uz viac netrebalo.Stres urobil svoje a auto som dala do rovnej polohy medzi kuzele.Druhy krat to uz bolo v pohode aj parkovanie.
@vladuska20 Nikdy komisár nesedí za inštruktorom! To si musela mať vybavené skúšky. Veď to celé by mohol odjazdiť žiak s jeho pomocou.
@vladuska20 Teraz šoférujes sama?
@vladuska20 Nikdy komisár nesedí za inštruktorom! To si musela mať vybavené skúšky. Veď to celé by mohol odjazdiť žiak s jeho pomocou.
@anonym_1d33cd pred 100r to tak bolo,ano pomahal instruktor.
@anonym_1d33cd a ano uz roky jazdim sama,ani kopec nerobi problem,vychadzam z kopca denne na hlavnu.
@anonym_1d33cd a to sme robili cez skolu,profesor vlastnil autoskolu,tak sme to mali lacnejsie.
@anonym_1d33cd a to sme robili cez skolu,profesor vlastnil autoskolu,tak sme to mali lacnejsie.
@vladuska20 už dnes to neplatí. Ani 5 minútové jazdy s policajtom sa nekonajú. Dnes jazdia min.20 minút.
Všetci ake su testy tažke a kolki ich nespravili. 3 dni pred skuškou som si robila testy v den skušok 98%. Kužele 3min. A jazda začali burky a lejak išli sme ako nič. Predtym som nesedela v aute nikdy.

Učíš sa, jazdy sa nebojíš. Buď v pohode. Akoby sedel v aute len tvoj učitel.
Zvládneš to. Ver.