Ako zvládnuť únavu a chaos v domácnosti?
Ahojte,prepáčte za výlev,ale potrebujem ani neviem ,či radu al.lodporu alebo oboje.Som mama a nevládzem.Zacnem niečo robiť zmysluplné,musím to nechať,lebo treba robiť niečo iné.Stale je to tak.Akoby nič som nemohla dokončit.Chapem,že to tak v istom období na materskej a rodičovskej je,ale mňa to veľmi unavuje a premýšľam,že ako sa namotivovať zvládať chaos,že to,čo upracem,je na päť minút a pod.Nepiste mi,prosím,že zle vychovávame,o tom to nie je.Dakujem,ak niekto prečítal tento môj zmätočný výlev.
Je toho na teba teraz privela. Nedavaj si vela cielov, povinnosti (musim toto, mala by som hento). Stres niektori definuju ako neukoncene cykly (neurobene, nedokoncene veci, ktore "by sme mali"...) Daj si len minimum nevyhnutnych, zmysluplnych cielov/povinnosti (ktore je realne splnit) a nepodstatne teraz vypusti. Nik neuvidi, ze hentam nemas upratane, umyte, prach, dieta ma oblecene cosi s flakom... Ide aj o tvoje zdravie, aj psychicke 💙.
a je to materskou alebo adhd?
@madeincssr to vysvetlenie stresu ako neukoncenych cyklov mi nikdy nenapadlo ale ked sa nad tym zamyslim, je to tak.
@vanilkovazmrzka čiou adhd?mojou,či detskou?🙈No..máme podozrenie na adhd
Tvojou, ved tvojej hlave je ten zmatok zo vsetkeho, co trebe robit a dorobit
@vanilkovazmrzka jaaj...no nwm🤔,možné všetko...

Ano je to tak, je to len urcite obdobie, potom bude lepsie.