icon

Ako zvládnuť vodičský preukaz na motorku skupiny A?

26. júl 2025

Ahojte ako ste spravili vodičsky na motorku? Je to tažke ako na B? Ja som sa odhodlala že idem dotoho len mam obavy kedže motorka môže mať 200kg s ja mam 60🫣🤣

minenkaa
26. júl 2025

@anonym_autor motorka môže mať cez tristo kg a v klude ju udržis
Vodičský nie je ťažšie spraviť

melanta
26. júl 2025

Je to tažke ako na B?
B vodičák nebol ťažký a nebol ťažký ani A. Jediné, čo bolo pre mňa nekomfortné bolo, že na motorke za mnou sedel inštruktor. Ani teraz by som nikoho neviezla. Čo sa týka váhy motorky, mám kíl približne ako ty a motorku ťažšiu ako 200 kíl. V pohode motorku udržíš. Podstatné je, aby si dočiahla na zem. Samozrejme, ak by ti padla, bolo by to náročné, ale dvihnúť zo zeme 300 kilovú motorku by mala problém aj väčšina chlapov. Takže tohto sa vôbec neobávaj. Za mňa choď do toho, ak ťa to láka.

minenkaa
26. júl 2025

@anonym_autor musim sa opýtať prečo bolo spravenie vodičáku pre teba ťažké

autor
26. júl 2025
@minenkaa

@anonym_autor musim sa opýtať prečo bolo spravenie vodičáku pre teba ťažké

@minenkaa tažšie som chcela napisat. Pretože ak to spravne chapem tak instruktor ide v aute a vy sami na motorke.

minenkaa
26. júl 2025
@anonym_autor

@minenkaa tažšie som chcela napisat. Pretože ak to spravne chapem tak instruktor ide v aute a vy sami na motorke.

@anonym_autor veď ale najprv sa naučíš na cvičisku ovládať motorku a bude v spojení s inštruktorom

kvietok2012
26. júl 2025
@anonym_autor

@anonym_autor inštruktor sedí s tebou na motorke...
Pri skúskach instruktor sedí na motorke s tebou a policajt v aute za vami.

mk1111111111
26. júl 2025

Ked sa bojis, naco chces jazdit na motorke? Je Ti dlho na tomto svete?

autor
26. júl 2025
@mk1111111111

Ked sa bojis, naco chces jazdit na motorke? Je Ti dlho na tomto svete?

@mk1111111111 staraj sa o svoj zivot s svoje problemy potrebovala som poradit nie vidiet takito primitivny komentar

lol2219
26. júl 2025

Uplne v pohode 🙂 instruktor sedi za tebou na motorke pocas vsetkych jazd aj pocas skusky. Sama si jedine na cvicisku.
Ako uz odznelo, nie je dolezita vaha motorky, ale “vyska” a teda radim vyberat tak, aby si dociahla na zem. Ja som podla toho vyberala aj autoskolu.

mk1111111111
26. júl 2025
@anonym_autor

@mk1111111111 staraj sa o svoj zivot s svoje problemy potrebovala som poradit nie vidiet takito primitivny komentar

@anonym_autor a co si chcela poradit? Naucit testy sa musis sama, a na motorke jazdit tiez.

anonym_352323
26. júl 2025

@anonym_autor Ak toto riešiš, tak vodičák na moto nerob. Budeš nebezpečná pre seba a aj pre ostatných.

vanesgaa
29. okt 2025

@anonym_autor jazdiť na motorke moc ťažke nie je. Ja som si pred rokom našla priateľa na moto. V živote som to nešoferovala som nevedela čo ako. Jeden deň mi potom dal motorku vysvetlil čo ako a išla som iba po parkovisku na začiatok ale pohodička. Nasledne si sadol za mňa a šla som aj s nim. Nespadli sme, nebuchla som ju nič. Takže na váhe nezáleži a testy sa dajú naučiť pripádne zapojiť logiku stači 😀