Ako zvyknete rozosmiať partnera?
Ahojte, chcem sa opýtať ako zvyknete rozosmiať partnera, alebo nejaka vtipná príhoda? ☺
U nas je to tiez skor taky situacny humor. Sme s manzelkou na jednej vlne a teraz uz aj decka, robime si srandu z nich, oni si robia srandu z nas 🙂
Často sa smejeme na maličkostiach, včera sme sa nasmiali, keď muž prišiel ako superhrdina za mnou do kuchyne, že kým som nebola doma, či som si všimla, že vyložil umývačku a prádlo zavesil a v tom zdvihol ruku, že akože superman 😀
My sa smejeme s manželom stále, poznáme sa a vieme čo koho rozosmeje. Sú to napríklad aj trefné hlášky z filmov do konkrétnej situácie a tak 😁
@domkakvet My sa vela smejeme - robime si srandu aj jeden z druheho, situacny humor, hlasky z filmov a kadeco ine a nasa specialita su slovne hracky.
@oliolijanka toto sa aj známej stalo🤣. Jej dcéra chodí do predškolskej triedy MŠ a prišla domov s poznámkou. Rodičia totiž nevedeli,že učiteľka môže dieťaťu do slovníka s úlohami písať poznámky. A presne ako píšeš: keď im mala povedala,že dostala poznámku,tak sa s mužom smiali, lebo najprv neverili a neboli na to pripravení 😀
Keďže nemáme vyoperovany zmysel pre srandu, tak sa chechtame na kadečom a celkom často.

Každý deň sa veľa smejeme s mužom. Ale nie je to nič silené, proste sme také osoby a keď sme spolu, tak sa to násobí a proste každú chvíľu z nás vyjde niečo, na čom sa smejeme. Neviem, či toto sa dá naučiť, podľa mňa taký človek buď je alebo nie je.