icon

Ako zvýšiť svoju popularitu v inzerátoch?

linduska_
20. máj 2013

Ženy,dúfam,že ma neukrižujete,ale podobnú tému som ešte nenašla a tak som musela načrtnúť novú diskusiu... Chcela by som tu začať predávať vecičky, či už detské,alebo svoje, atď, no raz asi pred rokom som to už skúšala a vzhľadom na to, že som sem pridala dve veci a nemala som ani žiadne ohodnotenia, nič som samozrejme nepredala, tak by som potrebovala poradiť, ako ste sa tu v tom zabehli vy? Aby mi aj niekto niečo kúpil, atď... Dokážem jednať samozrejme seriózne a normálne predávať... Dajte nejaké tipy ako sa v tom zabehnúť, lebo mňa nič nenapadá a rada by som si to tu rozbehla, ďakujeeem vopred 😉

traktor
20. máj 2013

ahoj, v prvom rade si precitaj toto https://www.modrykonik.sk/ako-funguje/faq-bazaar/ , ..potom nafot vecicky, cim viac detailov ,tym lepsie,tovar riadne opis teda jeho velkost/ udaj velkost na stitku + môzes, ak chces tovar aj premerat a pridat v inzerate jeho mieru/, farbu, stav, nezabudni uviest, ake ma poskodenie , zarad ho do spravnej kategorie a pridaj cenu ..napis si podmienky predaja, ako posielas atd...nevadi, ze nemas hodnotenia,ved casom ti pribudnu, nepokusaj sa vsak davat si ich cez iny nick, admin na to pride a bola by skoda kazit si to takto..ak ti obchodiky nepôjdu, pouvazuj o nizsej cene..neupozornuj vo svojom fotoblogu na svoj bazar, taketo sa tu nenosi, môze ti byt stopnuty bazar na mesiac..tak predavaniu zdar 😉

wena
20. máj 2013

Základ je asi mať veľa vecí a nízke ceny. A dobré fotky.

linduska_
autor
20. máj 2013

@traktor, @wena vďaka za rady, skúsim teda, čo to dá 🙂

linduska_
autor
23. máj 2013

Nooooo, pozretia pribudli, ale obchody sa nepohli, som sklamaná ☹