icon

Aktuálna dopravná situácia na trase Družba - Čermeľ

30. apr 2025

Ahojte
Som na materskej a trochu mimo diania. Pls kvoli aktualnym zmenam v doprave v meste, su nejake extra kolony na trase Druzba - Cermel von z mesta na Jahodnu v pracovne dni cca okolo 9tej? Alebo je to uplne mimo aktualnych zmien a pripadna mala zapcha je len klasicka ranna situacia? Dakujem.

viestta
1. máj 2025

je tam zvysena premavka, lebo ludia nechodia cez obchvat ale cet Mier, ale zas je volny den, vacsi problem bude na Alpinke, hlavne s parkovanim ako na Warsonke a na Krizovatke Watsonova, Komenskeho. Ja by som isla peso, odviezla by som sa 12 alebo 19, vystupila pri Botanickej zahrade a presla cez kopec do Crmela a na Alpinku sla vlacikom.

autor
1. máj 2025
@viestta

je tam zvysena premavka, lebo ludia nechodia cez obchvat ale cet Mier, ale zas je volny den, vacsi problem bude na Alpinke, hlavne s parkovanim ako na Warsonke a na Krizovatke Watsonova, Komenskeho. Ja by som isla peso, odviezla by som sa 12 alebo 19, vystupila pri Botanickej zahrade a presla cez kopec do Crmela a na Alpinku sla vlacikom.

@viestta Dakujem za odpoved. Potrebujem sa zajtra rano v piatok 2.5.dostat smer Jahodna a dalej... Takze radsej treba z domu vyrazit o nieco skor ako pisete.

viestta
1. máj 2025

Uz o pol osmej stoja auta na krizovatke pri nemocnici az po pumpu na Popradskej, ale od Druzby ides po hlavnej. Pri Amfiku dalsi semafor, na Watsoke pri Botanickej a na krizovatke s Komenskeho, tam to moze trochu drhnut, ale za Lokomotivou uz nie je nic co by zdrzovalo

autor
1. máj 2025
@viestta

Uz o pol osmej stoja auta na krizovatke pri nemocnici az po pumpu na Popradskej, ale od Druzby ides po hlavnej. Pri Amfiku dalsi semafor, na Watsoke pri Botanickej a na krizovatke s Komenskeho, tam to moze trochu drhnut, ale za Lokomotivou uz nie je nic co by zdrzovalo

@viestta Dakujem este raz. Pekny vecer!