icon

Akú najtrápnejšiu vec ste zažili v škole?

janickaaaaaaa
29. apr 2013

----------------- 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,4

sissy27
29. apr 2013

@janickaaaaaaa no daj ty prvá, nech sa najprv zasmejeme na tebe 😎

janickaaaaaaa
autor
29. apr 2013

no neviem ci to je na smiech ale ked sme mali nemenovanu hodinu isla som k tabuli prekladat vetu a mala som kramy a biele rifle a vsetci vydelize mi prertiekli j asom to ani neocitila vobec,pocula som, ze nieco sa suska ale nezaujimalo ma to,ked som si sadla tak som si nasla sms od spoluziaka,ze mi pretiekli kramy v tej chvili som evedela co mam robit ani kde sa schovat.ale uz sa na tom aj zasmejem 🙂 🙂 🙂 odvtedy radsej tampony 🙂 🙂 a ty sissy,???????

terina25
29. apr 2013

@janickaaaaaaa

HAHAHA,tak to je ozaj trápne.a počuj koľko máš rokov?tipujem tak 12-13.a už sa snažíš otehotnieť?

sissy27
30. apr 2013

@janickaaaaaaa vieš čo, asi takto...na celom tvojom príspevku je najtrapnejšie to, ako si ho podala... ty budeš mať asi menej rokov, ako uplynulo od doby, čo väčšina z nás ukončila školu - a to fakt ešte nie sme staré 😎

cikyta
30. apr 2013

V škole nie, ale už viem o jednej na koniku 😉

janickaaaaaaa
autor
30. apr 2013

@terina25 moja krasna urcite mam viac rokov ako si myslis,tak som sa zhodila aj to sa stava,nie kazdy je taky spisovatel ako ty?aj ja mam svoje chyby a to,ze som to nepodala tak ako si to ty predstaujes tak prepac vseti nie su dokonaly clovek sa aj kopne ci tebe sa to ikdy nestalo?a netreba sudit toho koho zivot nepoznas!!!

terina25
30. apr 2013

@janickaaaaaaa pardon opravujem.asi mas 15.🙂🙂🙂a este jedna vec.IP od ludi kt.zivot ,,nepoznam,,ani necitam.takze setri si svoju energiu a cas na nieco ine.napr.na to snazilkovanie...😉

terina25
30. apr 2013

@janickaaaaaaa a este chcem dodat k tomu veku...sama si sa prezradila.pretoze ked som ja chodila na ZS a SS tak take nieco ako mobil som ani nepoznala.

janickaaaaaaa
autor
30. apr 2013

ja svoj cas vyuzivam dobre o to sa bat nemusis,terinka to bolo pred siedmimi rokmi takze ja som uz mobil poznala a uz boli viac rozsirene