Akú príchuť proteínu Whey z Gym Beam odporúčate?
Ktorú príchuť odporúčate? Je vôbec dobrý? Prosím recenzie vaše
My máme tie just whey - čistý, vanilka, čokoláda, čučoriedky jogurt, kokos white chocolate, white cookies
Za mna najlepší asi vanilka - je fajny sam o sebe, ale ked si davas do vlociek a pridas kakao vies z neho mat aj cokoladovy.
Jak druhy je u mňa čokoládový a potom jogurt čučoriedky.
Davam si jak pride, ale asi castejsie s vodou. Vacsinou ale dávam do ovsenej kase.
@annamarin ja som mala od kamarátky na skúšku tiramisu príchuť, zamilovala som si ho, chuť úžasná... Ale veľmi dráhy je, hľadala som preto lacnejšiu alternatívu. Ja zvyčajne pijem s mliekom a neviem či robím dobre
Tak myslim si že piť to môžeš jak chceš, kým to chutí dobre. 😄
ja robím proteiny s vodou, ale ja mám rastlinné…
Ja som mala Vanilku, miešala som to s mandľovým mliekom a občas som si prihodila aj banán, čučoriedky... a urobila si z toho hustý koktail. Miešať proteínový prášok s vodou sa mi neoplatilo, keďže to vôbec nechutilo dobre
Pokud chceš hubnout, tak s vodou, mléko je navíc, no. Z gymbeam objdednávám, zamě ideální bez příchutě, dáš kamkoliv. Miluju banán, vodu a protein do mixéru, snídaně.
pouzivam aj na pitie aj pri vareni obcas vanilku a cokoladu a nemam s tym problem ... z nejakeho dovodu mi tam nevadi ani ten umely cukor z ktoreho zvyknem mat reakcie
Inak ako píšu vyššie dobré je si do toho prihodiť aj banán, manžel to tak stále robí 😁
@berenika39 To, že vypije proteín s vodou nezaručí, ze bude chudnúť a že musí to tak piť, inak neschudne. Keď si dá proteín s vodou a za tým dezert, vecer pizzu a pod tak je jej to na nič. Naopak kludne aj keby si dá proteín s mliekom, bananom a orieskami, spravi smootie, tak môže ju to zasytit na dlho a nebude jest blbosti. Ani jedna varianta nie je lepšia ako druhá. Podla mna nech si ho dáva tak, ako jej to najviac chutí. Dôležité je dostať do tela tie bielkoviny. Avsak všetky jedlá treba prispôsobiť jedálničku. Schudne sa podla denne prijatých kalórií a nie kvôli konkrétnemu jedlu za deň.
Tak ja nechcem schudnúť, naberam svalovú hmotu. Čokoládové príchute moc nemám rada preto či niekto neskúšala tie ovocné alebo cookies
ja ma rada ovocne jahoda a banan.
ak chces pribrat resp ti nevadia kalorie naviac urcite by som si dala s mliekom, je to ovela chutnejsie aj zasyti 🙂 ak nechces aby to bolo velmi kaloricke tak s vodou.
inak mam velmi rada aj prichut caffe latte, s mliekom totalna topka namiesto poobednej kavy. ale tusim GB nema taku prichut, ja som mala biotech

Tiež ma zaujíma či pijete proteíny s vodou alebo mliekom?