Akú veľkosť oblečenia si mám kúpiť na Gate, keď mám 160 cm a 50 kg?
Ahoj ,mne zvyknú sadnúť aj detské rifle. Napr z HM. Skús skúsiť veľkosť 164
@mandymoore123 Dobre, skúsim
@simona1306 Normálna otázka, lebo do obchodu nemám ako bohužiaľ ísť... A nemyslím gaťe, ale obchod GATE
To sa takto nedá povedať, môžeme mať rovnakú výšku a váhu ale pas môžeme mať rozdielny... Musíš si v prvom rade zmerať pas, ved emaju tabuľku rozmerov?
Ak ides objednavat, vzdy je tl hop alebo trop.
Mozes mat u daneho obchodu vyskusane, ze ti sedi ich M, a zrazu je ti nova vec volna/uzka. Zalezi od strihu.
U Gate rataj pri veciach z bavlny a viskozy (kde nie je polyester aspon 50%) so zrazanlivostou po prvom oprati do 7-10% velkosti (aj pri 30 stupnoch pri prani).
Ja bezne kupujem S-M v inych obchodoch, pri Gate beriem velkost 40-42 az 44 (ked zaratam zrazenie sa).
Mám 160 CM a 54 kg. A v gate kupujem veľkosť 34, výnimočné 36. (Takmer všade mám 34) Vždy záleží od strihu. Najlepšie je vyskúšať ale ak tu možnosti nemáš tak sa skús orientovať podľa veľkostných tabuliek a mier ktoré tam sú napísané.

Ved chod do obchodu a vyskusaj si, co ti sadne. Kazde gate su inak strihane, jedny ti mozu byt dobre 38, dalsie 34, a dalsie 36. Co je toto za otazku.....