Aký by ste dali názov na logo dekoračnej sviečky?
Baby dilema 🙂 robime sviečky dekoračné, aký vy ste dali názov na logo?
Máš názov? Máš logo? Alebo nemáš nič a od nás chceš nápad?
Ospravedlňujem sa, zle som to napísala, názov potrebujem poradiť 🙂 ako byy ste dali
@nikola1987 Ja by som vyberala podla celeho ochodneho zameru - podla toho aka je za tym myslienka. Nazov by to mal podla mna vystiovat a mal by sa za nim skryvat konkretny vyznam. Zalezi na tom ci chces aby to odkazovalo na teba ako vyrobcu - ze das svoje meno, alebo nejaku odvodeninu od mena, alebo ci ma poukazovat napr. na prirodne zlozenie, alebo na nieco ine vynimocne, cim a odlisuje od ostatnych 100 vyrobcov podobnych/rovnakych sviecok...
A tiez by som uvazovala aby sa dal nazov lahko vyslovit (aby ludia nemali problem ako to citat, ako sa to spravne vyslovuje), aby sa nemylili v pisani (napriklad Vanesa vs. Vannessa vs. Vanessa - pre pripad ze budu znacku hladat, googlit). Skontroluj si potom ci uz nie je rovnaka obchodna znacka zaregistrovana...
To môže byť rôzné - napr. začiatočné písmena vášho mena a priezviska
napr. AB dekoračné sviečky, alebo aj anglicky napr. HAPPY LUMEN, HAPPY CANDLE alebo len slovensky Dekoračné sviečky priezvisko,
tak mali aj niektoré potraviny napr. Potraviny B....vský.
@nikola1987 vymyslím ti názov ale prosím si 50% zisku za know how.
Mňa vždy udivuje ako často sa tu ženy pýtajú podobne.... odkiaľ beriete tovar? Aký sortiment? Čo s voľným priestorom? .....to si vážne niekto myslí že ak má niekto business nápad čo stojí za niečo tak ho len tak posunie cudzej osobe? 🙃
@jankapepe jop toto tiez nikdy nepochopim...🙈
za taketo sluzby sa v beznom svete normalne plati, vymyslenie nazvu, vymyslenie loga...
Aj ty máš taký istý problém, ja vyrábam mydielka a neviem ako ich mám označiť, už som skúšala vyriť to tam škrabkou na zemiaky ale stále nič, mamičky sme v tom spolu!!!!!!!!
@nikola1987 Len konečne slovenský názov poprosím. Ďakujem.

@nikola1987 Nazov na logo? A ako vyzera logo? Mas skor vytvorene logo ako nazov znacky? Robi sa to vacsinou opacne - najprv je nazov a z neho sa vytvara logo.