icon

Aký by ste dali názov na logo dekoračnej sviečky?

nikola1987
21. sep 2020

Baby dilema 🙂 robime sviečky dekoračné, aký vy ste dali názov na logo?

fokuska
21. sep 2020

@nikola1987 Nazov na logo? A ako vyzera logo? Mas skor vytvorene logo ako nazov znacky? Robi sa to vacsinou opacne - najprv je nazov a z neho sa vytvara logo.

vulka
21. sep 2020

Máš názov? Máš logo? Alebo nemáš nič a od nás chceš nápad?

nikola1987
autor
21. sep 2020

Ospravedlňujem sa, zle som to napísala, názov potrebujem poradiť 🙂 ako byy ste dali

fokuska
21. sep 2020

@nikola1987 Ja by som vyberala podla celeho ochodneho zameru - podla toho aka je za tym myslienka. Nazov by to mal podla mna vystiovat a mal by sa za nim skryvat konkretny vyznam. Zalezi na tom ci chces aby to odkazovalo na teba ako vyrobcu - ze das svoje meno, alebo nejaku odvodeninu od mena, alebo ci ma poukazovat napr. na prirodne zlozenie, alebo na nieco ine vynimocne, cim a odlisuje od ostatnych 100 vyrobcov podobnych/rovnakych sviecok...
A tiez by som uvazovala aby sa dal nazov lahko vyslovit (aby ludia nemali problem ako to citat, ako sa to spravne vyslovuje), aby sa nemylili v pisani (napriklad Vanesa vs. Vannessa vs. Vanessa - pre pripad ze budu znacku hladat, googlit). Skontroluj si potom ci uz nie je rovnaka obchodna znacka zaregistrovana...

mpg
21. sep 2020

To môže byť rôzné - napr. začiatočné písmena vášho mena a priezviska
napr. AB dekoračné sviečky, alebo aj anglicky napr. HAPPY LUMEN, HAPPY CANDLE alebo len slovensky Dekoračné sviečky priezvisko,
tak mali aj niektoré potraviny napr. Potraviny B....vský.

jankapepe
21. sep 2020

@nikola1987 vymyslím ti názov ale prosím si 50% zisku za know how.
Mňa vždy udivuje ako často sa tu ženy pýtajú podobne.... odkiaľ beriete tovar? Aký sortiment? Čo s voľným priestorom? .....to si vážne niekto myslí že ak má niekto business nápad čo stojí za niečo tak ho len tak posunie cudzej osobe? 🙃

mpg
21. sep 2020

@jankapepe To by ste bola pridrahá, ale nejako sa začať musí, podnikanie nie je také jednoduché ako to niektorým ľuďom pripadá, tam je veľa nového, čo si treba zistiť,
poznať pojmy, zákony, predpisy, základy účtovníctva atď. Niektorí sa cez to prehryzú a niektorí skončia v mínuse.

prettiness
21. sep 2020

@jankapepe jop toto tiez nikdy nepochopim...🙈

za taketo sluzby sa v beznom svete normalne plati, vymyslenie nazvu, vymyslenie loga...

maminka123abcd
21. sep 2020

Aj ty máš taký istý problém, ja vyrábam mydielka a neviem ako ich mám označiť, už som skúšala vyriť to tam škrabkou na zemiaky ale stále nič, mamičky sme v tom spolu!!!!!!!!

asia83
21. sep 2020

@nikola1987 Len konečne slovenský názov poprosím. Ďakujem.