Aký darček kúpiť na Vianoce pre pár s malým dieťaťom?
Ahojte, doteraz to nebol nikdy problém kúpiť darček pre najlepšiu kamarátku s jej priateľom/manželom. Teraz sa to však skomplikovalo narodením dieťaťa a vôbec neviem čo im mám kúpiť na Vianoce. Máte nejaký nápad?
@simik22 Malý už hračku má. Predtým som kupovala výlety, zážitky, sushi set ale toto všetko im už kúpiť nemôžem. Poradíš nejaký konkrétny nápad? 🙂
@autorka
Prečo by si nemohla? veď zážitok a výlet prispôsob tomu, že majú už aj dieťa...sushi set tiež zjedia, či narodením dieťaťa dostali alergiu na sishi? a dokúpiť niečo k tomu pre dieťa...atď.atď.atď. alebo im kup rámček na spoločnú foto a zaplať fotoatelier, kde im spravia rodinné foto...
Tak toto sú neskutočné problémy. Až niekedy rozmýšľam či to myslíte vážne sa pýtať čo kúpiť ako darček. Fľašu vína, čokoládu, decku nejakú hračku primeranú veku. To je všetko. Ešte vás niečo trápi?
Však kúp to čo bežne a dieťaťu hračku alebo hryzadlo, knižku.
"výlety, zážitky, sushi set" - prečo nemôžeš? Už nechodia von? Nejedia?
To musi byt velmi dobra kamaratka ked im vylety kupujes? Oni tebe tiez? Ja by som kupila len dietatu malickost.
Ja som dostala od kamošky stierací plagát 100 spoločných chvil s tebou niečo sme s manželom absolvovali spolu niečo už aj so synom , pekne si to postupne vyškrtavame každý mesiac sa snažíme aspoň jedno okienko a ked bude hotovo dáme si to zarámovať
ak majú straženie pre dieťa tak v pohode čokolvek aj doteraz , poprípade sa môžeš ponúknuť na stráženie 🙂

Veď kúp to čo by si kúpila, keby nemali dieťa, keď to predtým nebol problém, a malému daku hračku alebo oblečenie