Aký je zdravotný stav Dominiky Vrbickej?
Ahojte, neviete, nepočuli ste ako je na tom tá Dominika Vrbicka z BA, čo vraj spadla v NMnV z mosta a malo ju prejsť auto? Aký je jej zdravotný stav, keďže na tom bola dosť zle. A celkovo je veľké ticho okolo toho.
v nemocnici vy este mala stale byt
@laskykvet59 fuuuha, no to je dosť zle. Ach, ako sa život otočí v sekunde, nech už to bolo akokoľvek...
@laskykvet59 sami lekári povedali,že žiadna prognoza na zlepšenie nie je. A teraz pýtajú od ľudí 48 000 eur (6 x 8000)
@nelca0510 my nestranni to vidime, ale rodina si to takto asi nevie povedat. Tazko sa da zmierit s tym, ze z mladej baby uz “nic nebude”. Ze takto bude uz navzdy. Ja by som asi tiez nedokazala rezignovat a dufala, ze sa aspon kusok nieco polepsi, alebo sa stane zazrak a robila by som preto vsetko. Potrebuju cas na to, aby to prijali, ze niekedy to uz ani peniaze nenapravia.
strašné
Uf tak to mi je naozaj ľúto, stále som sledovala ako sa má. Ale jej otec má vilu v Hainburgu, niekoľko ďalších nehnuteľností v BA, rodina to nie je najchudobnejšia, keď niečo predajú a uskromnia sa, nebudú odkázaní na donio.
na Donio už zbierka bežala takto pred rokom a vyzbieralo sa cez 11tis € - absolvovala už tú liečbu? aspoň časť? zmenilo sa niečo za ten rok? https://donio.sk/vratme-dominiku-do-zivota
@renatka84
na Donio už zbierka bežala takto pred rokom a vyzbieralo sa cez 11tis € - absolvovala už tú liečbu? aspoň časť? zmenilo sa niečo za ten rok? https://donio.sk/vratme-dominiku-do-zivota
@renatka84
@anonym_38ae18 skuste fb stranku Nekrmte nas odpadom tam sa vselico pise
@anonym_38ae18 skuste fb stranku Nekrmte nas odpadom tam sa vselico pise
@renatka84 čítala som to. A vidím zdieľané vo viacerých skupinách. Preto sa pýtam, ako sa použili vyzbierané peniaze, keďže prosba o pomoc má rovnaký text ako pred rokom. Na doniu píše, že sa peniaze použijú na rehabilitáciu po operácii v januári. Viac nič. Je november a pýtajú sa ďalšie peniaze......

Tak ale vedia prečo je o Tom ticho. A nie,neviem čo je s tým.