icon

Aký L-karnitin si kúpiť?

florianabotosova
12. feb 2020

ahojte prišla som si po radu. Začínam s cvičením normálne v posilke no a potrebujem poradiť či si mám kúpiť tekutý L-karnitin alebo kapsule. Nie som tučná mám 60 kg no začala som rýchlo priberať a mám takú menšiu pneumatiku na bruchu :D. Začala som meniť trošku stravovanie kedže v práci som väčšinou na suchej strave (chlieb,rožky,maslo,syrokrémy....), teraz jem väčšinou grahamové rožky. Takže strava sa mení no ale kedže mi z brucha neubudne tak som sa rozhodla že budem znova cvičiť. tak poradte že ktorý či tekutý alebo tabletkový. Ďakujem.

limetka69
12. feb 2020

tekuty

florianabotosova
autor
12. feb 2020

@limetka69 ďakujem

liz_lemon
12. feb 2020

@florianabotosova ani cvicenim ti z brucha neubudne, skus vyradit aj ten grahamovy rozok, a uvidis, ze to pomoze

florianabotosova
autor
12. feb 2020

@liz_lemon grahamove rožky začala jest len pred pár dňami, pred necelým rokom som vysadila HAK a odvtedy som začala priberať a keďže nie som zvyknutá nato ze mam takú menšiu pneumatiku chcem zacat cvičiť

limetka69
12. feb 2020

@florianabotosova ja ked prestanem jest pecivo a muku tak mi to v pase urobi aj 10 cm, a vaha je rovnaka, dobre ti radi @liz_lemon ja mam ploche brucho bez muky, akonahle zjem hocijaku mucnu debilinu vyzeram, ze idem rodit :D

ada93
12. feb 2020

@florianabotosova Ja som tiež niekedy odkázaná na suchú stravu, namiesto pečiva jedávam lavaš chlieb, je to ako taká tortilla, dá sa to spraviť na veľa spôsobov, zasýti a nebudeš mať to bruško, lebo aj mne sa to robilo :D Vyskúšaj

florianabotosova
autor
12. feb 2020

@ada93 ďakujem

comika
12. feb 2020

@liz_lemon toto naozaj funguje. Ja som vylucila pecivo a kila isli dolu. Ani som necvicila

tata1401
12. feb 2020

@ada93 prosím ťa kde ten lavaš chlieb kupuješ?

ada93
12. feb 2020

@tata1401 V "zdravých" obchodoch, ale nie všade to majú... pozri, kde ti je najlepšie🙂 https://lavas.sk/predajne-miesta/