icon

Aký máte názor na Filipa Sulíka?

3. dec 2025

Aký máte názor na Fikiho Sulíka?
Úprimne by ma zaujímalo, aký máte na neho názor? Nedávno som si pustila niekoľko jeho videí a nemohla som niektoré dopočúvať do konca, lebo ma vytočili 😄.

V podstate mi príde ako veľmi inteligentný (možno až príliš) chlapec, ktorý to trochu zneužíva na manipuláciu svojho publika. Zároveň vidieť, že je slobodný a nezažil život s rodinou a vlastnými deťmi. Pretože keď rozprával, ako dievčatá chcú bad boys a nikdy si nevyberú dobrého chlapca, aj keď to tvrdia, ma skoro ako matku a manželku urvalo.

Bad boys éru má za sebou asi každá žena, kedy ešte nevedela o čom je život a riadila sa hormónmi. Ale keby mám doma na krku dve malé deti a do toho Andrewa Tatea, ktorého on prirovnal k tomu správnejšiemu modelu, akí by mali dnes muži byť, tak to si radšej hodím slučku...

Avšak zarážajú ma vyslovene len pozitívne reakcie na jeho tvorbu bez akéhokoľvek náznaku kritiky čo i len jednej myšlienky (myslím priamo na youtube pod jeho videami). Pretože áno, ako som povedala, on v zásade nehovorí všetko zle, ale zmanipuluje to do fakt niekedy bizardných úvah a nikto mu tam nenapíše nič negatívne (ani žiadne ženy, čo ma zaráža asi najviac).

Preto ma zaujíma, ako ho vnímate vy?

Strana
z2
anonym_6267ec
3. dec 2025

Ako Tatea zo Sheinu - ale ovela, ovela trapnejsi. A to uz Tate je dno.

anonym_8df51b
3. dec 2025

Kateřinka to vystihla úplne presne, v jednom rozhovore povedala, že Fikiho Sulíka vytvorila zloba - lebo ľudia sú zlí a on im dáva to čo chcú https://plus7dni.pluska.sk/rozhovory/influencer...

anonym_352bbf
3. dec 2025

Trtko. Keby nebol Sulikov syn, nikoho by nezaujimal.

autor
3. dec 2025
@anonym_8df51b

Kateřinka to vystihla úplne presne, v jednom rozhovore povedala, že Fikiho Sulíka vytvorila zloba - lebo ľudia sú zlí a on im dáva to čo chcú https://plus7dni.pluska.sk/rozhovory/influencer...

@anonym_8df51b áno, aj mne to tak pripadá... sám priznal, že dlho hľadal kontent, ktorý by mu zafungoval a že vlastne najviac sa mu vlastne uchytilo ohováranie druhých ľudí... to o nás vypovedá dosť teda ako o spoločnosti 😄

ibrunova
3. dec 2025

Ja sa divím, že ho niekto sleduje, podľa mňa nie je normálny.

really8
3. dec 2025

@anonym_autor nemozem napisat lebo ma zmazu a zablokuju do smrti deti mojich deti.

ndrag
3. dec 2025

Ja ho obcas pozriem cisto ako cringe content ked mi chyba trapnost z druhej ruky a chcem vediet, co sa v internetovom panoptiku deje. Nerozumiem ako toto moze niekto brat vazne.

jogy1984
3. dec 2025

On je trafeny ako jeho otec ale len opačnom spektre

sevrin
3. dec 2025

Aký mám názor na Filipa Sulíka?
Rišo ho mal vytrepať do žihľavy.

krasneleto
3. dec 2025

mne sa jeho nazory pacia... niekedy ich podava velmi neokliestenym sposobom, ale z vacsinou z nich suhlasim

anonym_153021
3. dec 2025

Za mna je to chudak. Taky bezmozog

biba_18
3. dec 2025

ten človek sa dožaduje pozornosti ktorej sa mu nedostávalo keď bol dieťa - to je tak pekne povedané. ak by som to mala povedať jedným slovom, tak by bol ako koktavý kotlár ...

anonym_8df51b
3. dec 2025
@biba_18

ten človek sa dožaduje pozornosti ktorej sa mu nedostávalo keď bol dieťa - to je tak pekne povedané. ak by som to mala povedať jedným slovom, tak by bol ako koktavý kotlár ...

@biba_18 áno, sám to priznal v jednom rozhovore, že v detstve nemal dostatok pozornosti, tak si to kompenzuje takto, ale ešte za tým vidím aj absolútny nedostatok empatie

anonym_b47155
3. dec 2025

Nečítam diskusiu, ale som presvedčený, že v živote to dotiahne ďalej, než Miško Šimečka. Aj bez tatkovej asistencie.

biba_18
3. dec 2025

@anonym_b47155 šimečkov otec je novinár, kks, už dosť tých hovadín ...

autor
3. dec 2025
@krasneleto

mne sa jeho nazory pacia... niekedy ich podava velmi neokliestenym sposobom, ale z vacsinou z nich suhlasim

@krasneleto a čo konkrétne s týmto andrew tateom? na to máte aký názor? to ma celkom zaujíma 🙂

anonym_8c6198
3. dec 2025

@anonym_autor o Andrewa Tatea a podobnych arogantnych blbcov by som si ani bicykel neoprela. Zena, ktora by s nimi cokolvek mala, musi byt totalna chudera s nulovou sebahodnotou.

anonym_d346d7
3. dec 2025

@anonym_autor ja ho nepoznám, to meno som nikdy nepočula.

lily246
3. dec 2025

@anonym_autor duševný mrzák so zníženou schopnosťou empatie, obeť rozbitého vzťahu rodičov a nedostatku pozornosti a lásky z ich strany. Zároveň veľmi nebezpečný, nakoľko mu to žerú mladí chlapci a muži. Je aj v našich rukách vychovávať z našich detí ľudí, ktorí sa nad Sulíkom a Tateom len pousmejú a nedajú mu vo svojej hlave ani minimum priestoru.

anonym_0d16c5
3. dec 2025

snaží sa neskutočne preraziť. kde? možno ani sám nevie kde, či do politiky, alebo len tak do médii. vidno na mladom že postráda otcovu lásku a tvrdú ruku v jednom.
polopate - asi sa mu ocinko moc nevenoval 😉

mircalla
3. dec 2025

@anonym_autor Exemplarny idiot, ktoremu nevenujem pozornost.

mircalla
3. dec 2025
@anonym_b47155

Nečítam diskusiu, ale som presvedčený, že v živote to dotiahne ďalej, než Miško Šimečka. Aj bez tatkovej asistencie.

@anonym_b47155 No dakujem ze informaciu, ze obdivujes spodinu

sevrin
3. dec 2025
@anonym_b47155

@anonym_b47155 ano na Slovensku to tak chodí, keď to chceš niekam dotiahnuť, musíš byť proste hovado.

mircalla
3. dec 2025
@sevrin

@anonym_b47155 ano na Slovensku to tak chodí, keď to chceš niekam dotiahnuť, musíš byť proste hovado.

@sevrin Tak to si vystiznejsie povedat nemohol. Pripadne byvaly, pomerne malo uspesny tenista

melanta
3. dec 2025

Je mi ho úprimne ľúto. Typické dieťa bohatších rodičov podnikateľov, ktorí svojmu dieťaťu nevenovali ani čas, ani lásku. Nešťastná duša, ktorá si svoje traumy lieči tým, že je debil.

anonym_84d426
3. dec 2025

@anonym_autor pohľad na veci má dobrý, vidno že mi to páli. Má v určitých veciach pravdu, no len to ako to podáva sa dosť ľudom nepáči, priam hnusí. Mala som možnosť ho stretnúť na tréningu boxu, v osobnosti je to dosť iný človek, priam z neho isiel pokoj a bol dosť milý

viktoriakrajnakova
3. dec 2025

@anonym_autor ja som o ňom točila video kedy sa vyjadroval k otazke znasilneniam o ktorej nič nevie pretoze je velmi hlupy a zakomplexovany

viktoriakrajnakova
3. dec 2025
@krasneleto

@krasneleto takze si hlupa

viktoriakrajnakova
3. dec 2025
@anonym_84d426

@anonym_autor pohľad na veci má dobrý, vidno že mi to páli. Má v určitých veciach pravdu, no len to ako to podáva sa dosť ľudom nepáči, priam hnusí. Mala som možnosť ho stretnúť na tréningu boxu, v osobnosti je to dosť iný človek, priam z neho isiel pokoj a bol dosť milý

@anonym_84d426 nezazila som že by sulikov syn povedal aspoň raz nieco zmysluplne

anonym_84d426
3. dec 2025
@viktoriakrajnakova

@anonym_84d426 nezazila som že by sulikov syn povedal aspoň raz nieco zmysluplne

@viktoriakrajnakova keby ho stretneš osobne, dosť zmeníš názor. 🙂

Strana
z2