Aký sortiment vám chýba na internete?
Ahojte,
Iba otázka do pléna: čo by ste ocenili, ak by sa dalo kúpiť online, ale momentálne je to problém?
Čoho by ste ocenili, aby bol väčší výber v e-shopoch?
Ďakujem za odpovede.
@babovka2321 jasne, preto nad tou otazkou prave rozmyslam 😂 ci niekto niekde vidi dieru na trhu
Mne chyba moznost objednat si domace vajicka, maso, ryby, zelenina lokalna ale naozaj kvalitne aj s dovozom
@syyykorka vygooglis za par sekund vsetko
Za mňa (nie len online ale aj v kamennom predajni) hlavne rifle/nohavice (ale aj šaty) pre nízke ženy.
Mám iba 152cm a kupovať detské neprichádza do úvahy keďže si ich neoblečiem (mám brucho a "hrubé" stehna. 🙈)
Rumburakov plášť a Arabelin prsteň.😎
Zdravý rozum.
Alebo aspoň jednosmerne letenky pre všetkých tupcov.
A clovek by si myslel, ze tu najde serioznu odpoved…
Si myslis, ze niekto ti tu vymysli napad na podnikanie? Vies co neviem kupit? NOVE "retro" vianoce ozdoby, tych nadhernych panacikov so sklenenymi hlavami. Iba na bazaroch, skaredych, osupanych ale hlavne za fajnu cenu (nekorespondujucu so stavom) :D vsade moderne somariny, sovicky, ruzove a fialove gule,...
Nič , plný internet a kúpiš čo len chces a ešte si môžeš vybrať z xy obchodov.
nechcem ta sklamat, ale ak niekto najde medzeru na trhu, tak ju vyuzije a nenapise ti ju na MK... cize ak si tuto otazku myslela seriozne, aj tak nemozes cakat serioznu odpoved.
na nete objednam vsetko, VSETKO, co neobjednam v SR, objednam si to z inakade. Hranice nie su prekazka.
Co mne aktualne chyba su kamenne obchdoy s kvalitnym nabytkom za prijatelne ceny, s dodanim kratsim ako niekolko mesiacov :DDD
@babovka2321 https://www.okrasa.sk/vianocne-ozdoby/ si pozerala ? maju tam kadejake "retro" - snehuliakov, anjelikov....
@masinka nie su tam taki ti anjelikovia a cierno cerveni bradati suhajici, ale dakujem, stranku si popozeram aj pre ine ozdoby 🙂
@evamarek77 No len keď k tomu pripočíta pohonné hmoty...Jedine dopravu dronom.
Určite ti niekto prezradí svoje know how. Nájdi si vlastnú dieru.
Nehovoriac o tom, že ak by tu aj niekto napísal nejakú fakt mega super dieru na trhu, tak už by to až taká diera na trhu byť nemusela 😁 - je to tu verejné fórum, ktovie koľko ľudí to tu číta a koľko šikovných podnikaniachtivých ľudí by to využilo a chytilo sa šance - možno aj rýchlejšie ako ty 🙃
@evamarek77 Len či by sa vrátili náklady...
@babovka2321 aj slezska tvorba pozri
Alebo kúp hotový eshop. Jeden sa chystám predať, nestíham.
Nikde nieje diera tolko eshopov je ako nikdy vsetkeho aj nemozneho
no určite bio mäso - kuracie, ale to skor lokalne ako online
@sashka22 link?
To mi napíš sukromnu správu,aby to tu nebolo považované za reklamu.

V dnesnej dobe kupis na nete fakt vsetko. Od pouzitych gatiek az po nevestu na objednavku z vychodu.