icon

Aký ste mali deň?

bea22196
21. máj 2020

Ahojte zienky mamicky aky ste maly dnes den ? Ked citam ake temy tu padaju zaujimave 🙂 :(
Chcem vam len popriat pekny vecer a ked ste maly zly den chodte do kupelne pozrite sa do zrkadla a usmejte sa 🙂 povedzte si som tu zvladla som to 🙂 ste sikulky 🙂
Som obycajna zena matka a chcem vam len zlepsit vecer kedze viem ake dni mavame 🙂 a aby ste trosku zmenily temu do problemou 🙂

srandujete
Odpoveď bola odstránená
bea22196
autor
21. máj 2020

@srandujete ano ja viem a ospravedlnujem sa

srandujete
Odpoveď bola odstránená
bea22196
autor
21. máj 2020

@srandujete praveze nebol :(

srandujete
Odpoveď bola odstránená
h2
21. máj 2020

@srandujete Veď už ich dostala. Od Teba. 😁

srandujete
Odpoveď bola odstránená
miette
21. máj 2020

Ďakujem 👍🙂

moonlight1210
Odpoveď bola odstránená
aylinn
21. máj 2020

Tak toto je naozaj strop. Človek vam tu zo slušnosti ako jeden z mala popraje aby ste sa lepšie citili, a ešte aj tu musite mudrovať a kritizovať a poukazovať na chyby. By som vam napisala čo si zaslužite, ale asi by mi zmazali cely učet!!!!!!!!!

tramtada31
21. máj 2020

@aylinn presne

@bea22196 mali sme celkom pohodový deň. S mužom a deckami sme boli vonku, na veceru sme mali palacinky a drobec po dlhej dobe nemal vecer záchvat placu. A ty si mala aký deň?😊

danielahamar
22. máj 2020

@aylinn vivat konik😉

bea22196
autor
22. máj 2020

@tramtada31 dakujem pekne keby som mohla radsej prispevok dam prec ale nejde to ....ja ich neriesim uz radsej mala som len pocit to napisat a takto to dopadlo ano mam tam chyby a chcela som to opravit ...dakujem clovek aby sa bal nieco napisat
Asi by im ublizilo napisat Dakujem a to je to naco ludia zabudaju !!!!

tramtada31
22. máj 2020

@bea22196 nič si z toho nerob, určite si svojim pozitívnym prispevkom mnohym zlepsila den😊

moonlight1210
22. máj 2020

jezis, baby, tolko negativity z vas nakoniec ide.

a to sa zdalo, ze autorka si chce brat zo zivota vzdy to pozitivne. tak snad to nebola vecerna póza z dobrej nalady pri pohari vina pri telke.

a kedze nejde o pohreb, tak ma autorka na vyber: bud si povie "super, aj som sa nieco nove naucila, oplatilo sa", alebo si povie "som sklamana, ze mi vsetci nedakovali za dobry napad a zelanie".
je to takto jednoduche. 🙂

zelam dalsi pekny vecer.

bea22196
autor
22. máj 2020

@moonlight1210 🙂🙃

moonlight1210
22. máj 2020

@bea22196 tak je to spravne. pozitivny pristup. 🙂
(len aby nedoslo k omylu - myslim to uprimne, len cez pismena ton hlasu neposles. 🙂)

lavender273
22. máj 2020

@srandujete hrubiciam? Take slovo existuje? 😁

srandujete
Odpoveď bola odstránená
basullinka
22. máj 2020

Pozitívne napísaný príspevok s gramatickými chybami vyvolá príjemnejší pocit ako gramaticky dokonalo napísaný text plný agresivity, negativizmu a zlej energie 🤷‍♀️

bea22196
autor
22. máj 2020
srandujete
22. máj 2020

@basullinka Prajem Ti veľa príjemných pocitov 😂😂😂