icon

Aký test bude treba od pondelka mimo potravín a drogérie?

18. nov 2021

zdravím aký test budem potrebovat od pondelka mimo potravín a drogerky ?? antigeni už nebudú stačiť??? to mám dať 65 euro za pcr alebo ísť do karanténi ak budem chcieť pcr zadarmo??? dik

Strana
z4
cocolino234
Odpoveď bola odstránená
janai1
18. nov 2021

No žiaden test 😁

sszuzu8
18. nov 2021

Potraviny drogeria lekaren netreba test .. a inde sa dostanes len s vakcinou a ked si prekonana max pol roka

papillon_noir
18. nov 2021

Presne tak ako na nezaockovanu sa na teba vzťahuje tvrdý lockdown

autor
18. nov 2021

čo že??? ja som nikdy koronu nemala celé je to výmysel načo sa budem ockovat?? aby som mohla chodiť do obchodou?? ach toto je zgerba ale dik

janai1
18. nov 2021

Celé je to výmysel hej? Tak šup, šup do nemocníc sa pozrieť

cocolino234
Odpoveď bola odstránená
zdena1990
18. nov 2021

Do jednoty sa dostanem? Najbližšie mám tu alebo Lidl

papillon_noir
18. nov 2021

@zdena1990 do potravín, drogérii,trafiky, lekárni, benzínovú pumou a zverimexu ísť môžeš.neda sa ísť do obchodných centier,obuvy,odevov,hrackarstiev....

lucjja
18. nov 2021

ach zase jedna zbytocna diskusia len na hadky dobra 🙈 autorka - nie je nic jednoduchsie ako dat do googlu a tento pan ti presne povie ake su pravidla ☝️ skoda reci prisaaamvacku

autor
18. nov 2021

nemusím sa nikde pozerať stačí sa pozrieť do okolia nikto to tu nemá ale očkovať sa máme??? abi si zas nahrabali ty vyššie?? a takto nás idú nútiť je mi z toho zle že im na to tie ovce skakaju

domka222
18. nov 2021

@lucjja autorka neverí ani na koronu, nie to ešte aby jej mal ujo Google radiť 🤭

klip0
18. nov 2021

Toto je troll určite

lucjja
18. nov 2021

@klip0 ale ti trollovia by sa aspon tu gramatiku mohli konecne naucit, ciii? 🤔😅

janai1
18. nov 2021

😂😂😂😂 Nikto to tu nemá... Niekto tu skôr nemá v hlave, že?
Ale prosím ta, vysvetli mi,ako si tí vyššie nahrabu keď sa ľudia dajú zaočkovať?

hazelgracegus
Odpoveď bola odstránená
cocolino234
Odpoveď bola odstránená
klip0
18. nov 2021

@lucjja ale prosím ťa 😁😁😁 nejaká si náročná takto na večer nie ? 😁😁😁😁😁

luliu
18. nov 2021

Test ti už nepomôže, do OC môžu len očko a prekonaní

heleninamama
18. nov 2021

@lucjja Obávam sa, že človek, ktorý napíše "trebať" a "abi" zrejme nebude v stave prečítať si a zároveň pochopiť akúkoľvek informáciu.

moonlight1210
18. nov 2021

Co takto sa prihlasit za upratovacku do nemocnice?
Nech si to tam dobre obzries, aby si vedela, do coho pojdes. 🙂

tina4931
18. nov 2021

@autorka kľud, vydržať treba.....nie podľahnúť, všetko chce čas.....možno dlhší, ale dôležité je, stáť si za svojím presvedčením.

autor
18. nov 2021

poslušne cupkajte mňa to nezaujíma tu sa ukazuje mentalita čo vám rozkažu to treba robiť mi sa nedáme ale nie každý má odvahu no

klip0
18. nov 2021

Autorka.. áno máš pravdu ty si proste odvážna hrdinka 🙂

cocolino234
Odpoveď bola odstránená
mistymay33
18. nov 2021

Autorka, ked "sa nedaš" lebo nie si ovca, tak nelez to obchodného centra a seď doma na riti a volny čas venuj študiu gramatiky.

moonlight1210
18. nov 2021

Džizas, ale si dopalena. No smola, aktualne sa to robi preto, aby si i nadalej nic nechytila. Pre tvoje dobro.

janai1
18. nov 2021

Akože odvaha ma byť to, že nepočúvate odborníkov ale ľudí typu Fico a Kotleba? Veď Vás to doženie ako toho primára a antirúškara z Lidla 😁
A navyše aj tvoja gramatika dosť svedčí o tvojej mentalite takže je to skôr smutné, ale zas to potvrdzuje, aký ľudia sú proti všetkému...

elizabet173
18. nov 2021

baby, kašlite na to, denne je tu podobná diskusia, aby sa prispievateľky pohádali do krvi. Ak to má niekto v hlave vykradnuté, je zbytočné mu čokoľvek písať. Kým ho nenapoja na kyslík, neuverí, škoda klávesnicu drať

cocolino234
Odpoveď bola odstránená
Strana
z4