Aký žreb má najvyššiu šancu na výhru?
Zvláštna otázka, ja viem 😁, ale vysvetlím - otec začal kupovať žreby, tie lacné, baví ho to, tak som premýšľala že mu pod stromček kúpim nejaký z tých drahších 10-15e, ale potrebovala by som tip na niektorý konkrétny, kde by bola šanca aspoň niečo vyhrať, neviem si predstaviť to sklamanie, keby na nejaký veľký 15eurový žreb nevyhral nič 🙂
Jedina zarucena vyhra je dobre sa vydat a prizivovat na manzelovi.S tym tu ma kazda skusenost ale to otcovi asi nepomoze.
Vo Vianočnej lotérii každý žreb vyhráva, i ked niekedy je to menej ako jeho cena
@anonym_autor najistejšia vyhrá je žiadne Ženevy nekupovať! Však to je ťahač peňazí, nechápem ako to môžu ľudia kupovať! Je to pre tu firmu business nastavený tak, aby dosahovali zisk.
@anonym_autor kup Prasa v žite za 2 eura. A kúp tak aby žreby neboli potrebné. Ja kupujem 5 ks a musia ist cisla za sebou. Príklad 01, 02, 03, 04, 05. Alebo 11,12,13,14,15 a podobne
To nielen názov témy je hlúpy, ale aj to, čo píšeš ďalej, že si nevieš predstaviť, aby 15 eurový žreb nevyhral nič. To si ozaj tak naivná, že si myslíš, že drahý žreb častejšie vyhráva, ako lacný? Škoda slov.
To nielen názov témy je hlúpy, ale aj to, čo píšeš ďalej, že si nevieš predstaviť, aby 15 eurový žreb nevyhral nič. To si ozaj tak naivná, že si myslíš, že drahý žreb častejšie vyhráva, ako lacný? Škoda slov.
@anonym_777034 keď nemáš čo normálne napísať k téme tak choď ďalej, to je také kúzlo sociálnych sietí a predvianočnej abstinencie od hejtovania.
@anonym_autor najistejšia vyhrá je žiadne Ženevy nekupovať! Však to je ťahač peňazí, nechápem ako to môžu ľudia kupovať! Je to pre tu firmu business nastavený tak, aby dosahovali zisk.
@mane01 a ty by si šla do takého podnikania, aby si mala stratu? Jasné že je to pre nich ziskove, hádam nemyslíš že budú len tak rozdávať peniaze a ešte platiť za tlačenie žrebov.
Vo Vianočnej lotérii každý žreb vyhráva, i ked niekedy je to menej ako jeho cena
@orl uz ani to nie, tento rok uz nevyhrala kazdy, som sa uz odrbkala 😅
V tom vianočnom žrebe za 20 Eur je zaručená vyhra 10 Eur.
@orl uz ani to nie, tento rok uz nevyhrala kazdy, som sa uz odrbkala 😅
@babushkaem vyhrava
na zadnej strane zrebu mas napisanu sancu na vyhru. Takze si ich mozes pekne na predajni popozerat
@anonym_autor na každom žrebe zozadu píše pravdepodobnosť
@anonym_e8fcb5 to uz je na tom kto si to kúpi 😂
@namina ja som kupovala po minule roky, ale iba jeden rok som mala akoze fajn, 20 euro a 50 euro, a min rok som prerobila asi 80 euro

tak mu kúp za 10/15€ 0,50€ žreby a môže škrabať ako besný ... nie sú už asi žreby že každý žreb vyhráva...