icon

Anthony William medecínske médiu

nadaa1
20. nov 2020

ahojky pozná niekto medecínske médiu skúsenosti vyliečených ľudí napr. podľa A. williama ?? je to pravda alebo nie ?? sledujem aj instag.. a ľudia to tam dávajú že sa vyliečili nepozná to veľa ľudi väčšina sú a ameriky...

romanovic
20. nov 2020

@nadaa1 A teraz v jazyku nasho kmena.

ciernysokol
21. nov 2020

@nadaa1 ja poznam. Aj knihy.

nadaa1
autor
21. nov 2020

@ciernysokol a mysliš si čo o tom tvoj názor na to je to pravda podľa teba čo tam ten autor píše ?

ciernysokol
22. nov 2020

@nadaa1 tazko povedat. Myslim, ze ano. On kedysi radil ludom, co mu zavolaju. Ked som googlila, tak je plny internet otazok, ako sa k nemu dostat, kontakt, potom vysvetlene, ze uz ludom neradi, vsetko maju v knihach. Napriek tomu ma plno dobrych recenzii od svetovych hereckych, hudobnych a politickych celebrit, dokonca nevyzeraju fake. Tak s ludmi sa zrejme zaobera, ale nie s verejnostou. Z toho mi vypyva, ze ozaj pise pravdu, ale bohuzial sa nik k nemu nedostane. Zeler som este neskusala, ostatne liecebne postupy ma take tradicnejsie, o tych vedomost mam aj z inych zdrojov, takze asi tak nejak to moze byt. A ci je pravda, ze vidi choroby druhych a liecbu? Myslim, ze hej. Ale co z toho.