Antikoncepcia Leverette - recenzie
Ahojte užíva niekto antikoncepciu Leverette?
@mon_mon zacina sa žltými a jak začnete brať biele dva dni na to vam príde menštruácia.No ako každému inak ale cez biele by ste mali mať menštruáciu.
No dúfam, že pri mne to bude ok, ale ak nie, tiež vysadim a skúsim zmeniť....niekomu sadne, niekomu nie...
Začala som brať tabletky a menštruáciu mám už desiaty deň...Aj vy ste to tak mali?
@mon_mon no ja keď som nadadila tak prvú menštruáciu som mala 27 dni vkuse čo som myslela že už ma porazi...Aj k lekarovi som chodila lebo uz to slo na nervy ale potom už to šlo dobre...Ze to telo reaguje každé inak.
@otiliahorvathova ďakujem za info... verím, že to len prvý mesiac bude takéto a potom sa to všetko upraví
Ahojte chcem sa spytat kedze dr v piatok mi vobec nezdvihala tel aby mi poslala elektronicky a po vikende uz som nemala anti mozem trz zobrat naraz 2 tabliet? Dakujem velmy pekne
Ahojte, chcem sa spýtať ohľadom antikoncepcie leverette. Som dosť roztržitý človek a nechtiac som si dala tabletku ktorá mala byť ja nasledujúci dnes. Ak si zajtra dám včerajšiu tabletku a budem pokračovať ďalej v cykle, môže to znížiť ochranu antikoncepcie?
Tiež by som sa chcela poradiť. Leverette užívam pol roka a ms mám posledné 2 mesiace dosť slabú a trvá Max 3 dni. Je to ok?