icon

Assiduo - análna trhlina

12. dec 2022

Ahojte, bola niektora z vas na operacii kvoli analnej trhline v assiduo?

minik
21. nov 2023

skoda,ze vam nikto neodpisal, tato skusenost u nich by zaujimala mna, ze ci to vedia odstranit tu bolest operaciou. Prvy krok drahe kremy od lekara Strateneho zial nezabrali, druhy krok operacia tou radio/laser opraciou zvazujeme ci o nu poprosit….

evkys
4. máj 2024

@minik ahoj ako to nakoniec dopadlo,boli ste na zákroku?

minik
5. máj 2024

@evkys ano dopadlo to dobre, odporucam, nas zivot je uz opat bezny bezbolestny.🙂

miroslavafrombratislava
Autor odpoveď zmazal
minik
3. dec 2024

@miroslavafrombratislava v inej diskusii som to viac rozpisovala, skuste pohladat viac tém, uz si to nepamatám.

@minik ďakujem

vorkola
29. jún 2025
@minik

@evkys ano dopadlo to dobre, odporucam, nas zivot je uz opat bezny bezbolestny.🙂

@minik Aj ja mam velke problemy,prosim ta, kde ti najskor zistili dg,lebo mne nikde nevedia najst pricinu mojich ukrutnych bolesti,,,od konecnika smerom vlavo,akoby vredy. a prosim ta, co ti robili akolkota to stalo ?Dakujem vopred

minik
29. jún 2025
@vorkola

@minik Aj ja mam velke problemy,prosim ta, kde ti najskor zistili dg,lebo mne nikde nevedia najst pricinu mojich ukrutnych bolesti,,,od konecnika smerom vlavo,akoby vredy. a prosim ta, co ti robili akolkota to stalo ?Dakujem vopred

@vorkola v inej diskusii som to viac rozpisovala, skuste pohladat viac tém, uz si to nepamatám.