Astrológia a numerológia
Zdravím ,
venuje sa niekto vibračným cyklusom , momentálne som v 8čke , aké ste mali vy rok v 8čke ?
vďaka
@miskooo1987 možno sa Tebe hodi , ak to pises zo skusennosti alebo nebodaj si vysiel na dovcu zo psychiatrie ? ale nevadi su aj taki ludia 🙂 nabuduce nereaguj ak mas psychicke problemy .... 🙂 😂
@brita7777 uff , ja som v tom ... dost tazky rok
@miskooo1987 ja nepotrebujem , ale naco tu reagujes vobec, tak neviem o tom ci si zdravy , lebo podla Tvojho usudku predpokladam , ze si si pomylil temu s niekym inym 🙂 venuj sa radsej svojim konickom , ked nemas "pokoj v dusi" alebo nie si mentalne ok , to ti pomoze 😂
@nikoleta100 ako vieš že si momentálne v 8? 🙂
@nikoleta100 Astrológiou a numerológiou som sa začala zaoberať už veľmi dávno a čím viac z ních vie, tým viac pozná seba a aj iných. Mne to dobre pomáhalo v práci s ľudmi.
Sú o tom staršie a aj nové knihy, nejde o horoskop, ktorý je uvedený v nejakom časopise.
Aj numerológia veľa naznačí.
@miskooo1987 Môžem sa spýtať ako veľmi sa nudíte v tom vašom 4izbovom bratislavskom byte, že každú tému komentujete a do každého sa navážate? Skúste ísť za vašimi deťmi, pohrať sa s nimi alebo za manželkou, spravte jej kávu možno ju prekvapíte 🙂 uvidíte aký fajn môže byť život keď sa venujete svojim blízkym a nie anonymnému útočeniu na modrom koniku 🙂 tu si každý dá tému a chce aby sa mu vyjadril niekto, kto k tomu má čo povedať a nie niekto, kto každého len ponižuje 🙂
@prdlosko presne , a vraj je mentalne v pohodeee🙂

@nikoleta100 ja som životná 8-ka a keď som bola v 8-ke (životné s ročným sa násobí)bola to jedna veľká katastrofa😂😂😂😂(teraz sa smejem, vtedy to bolo na slučku)
8 bol tazky. Velmi. Uz som bola vycerpana. Prvy ako zacal,bol zasluzeny, len lepsie a lepsie,nove zaciatky, avsak ze budem musiet zazit i zaciatok mojho zivota bez mojej milovanej mamky,som necakala ani v najhorsom sne.. vsetko to,cim som sa v minulosti trapila a to som sa teda trapila hodne mi uz pride tak nesmierne nepodstatne... podstatne je,ak si zdrava a je zdrava tvoja rodina. Vsetko ostatne pride,ak je zdravie. Chcem ta podporit,ze aj ked sa ti zda 8rok tazky, tak vsetko zvladnes,ak sa tak nastavis a prijmes i bezne starosti,ktore zivot prinasa. Dolezite je,ze mas pri sebe svojich milovanych,a uzivas si s nimi kazdy okamich ako keby bol ten posledny...
keď som bola v 8 ja bola to katastrofa, dnes už viem čo to všetko znamenalo a veľa som sa naučila, som rada že som prežila🙏
kto je v 3trojke a v stvrke ? ja som v trojke ... ale divne zacina , velmi chaoticky az tak , ze neviem , kde vlastne som ... strasne blaznivy rok v tej trojke a co potom bude v stvorke to neviem

8 je karma, velmi narocny osmickovy rok som mala , riesila zasadne veci nie moc prijemne, selektovala, co mi prinasa uzitok a co ma naopak topi.
https://numerologie.najdise.cz/osobni-rocni-vib...