Kde nájsť aplikácie na hranie automatov?
Kde prosím vás sú nejaké stávkové aplikácie alebo čo, kde viem stavkovat alebo "hrať automaty"? Mam dnes sakra šťastie a cítim že niečo by vyšlo ale nevyznám sa v týchto aplikáciách. Niečo mimo športu by bolo najlepšie

Smelo do toho! Ako hovorí Tomáš Tatar, stači len začať.
Na MK sa zaregistrovat vies a toto nevies pohladat? Asi to stastie je fakt unavene a sadlo na vola
Čo tak ísť zarobiť nejaké peniaze? To budeš mať "výhru" zaručenú. Na uliciach chodia bohatí preto, lebo hrali automaty, alebo preto, lebo pracovali? Ty sa hlavne potrebuješ prebrať 🙂👍
Len aby si tak tomu neprepadol že skončiš až na liečeni majetok prehraš.Ono sa to tak začina ale katastrofa ako konči.Exekucie, strata bývania obrovske dlhy.Píšem TI to ako nevesta gemblera môj svokor je gembler a začalo to len tak maličkou sumou a skonči sa to dlhamy. Hraje s malými prestavkami od roku 1989. Ak po tom túžiš tak prosím.Moju svokru jeho hranie dostalo do hrobu psychický sa utrapila dostala mozgovu príhodu a zomrela.
@veronka1996 skapem 😂
To máš zlý pocit, vypusť ho z hlavy a choď robiť niečo užitočné.
@veronka1996 A už neprestaneš.
Ked mas pocit ze dnes ma stastie, tak si kup skrabkaci zreb alebo si podaj ticket s lottom, ale nepokusaj ho s blbostami ktore mozu viest k zavislosti.
Ale veď ho nechajte, však to sú výherné automaty :D
sakra šťastie alebo dobrý matroš ?
Načo, šťastie môžeš overiť jedným losom na pošte. Veď ak máš také šťastie ako vravíš, úplne jeden los stačí. Ak nič nevyhras, šťastie veru nemáš. Zvyšok peňazí odloz a šetrí na horšie časy, tie sú už za rohom v našej republike.
@veronka1996 co keď o túto radu žiada tvoj brat.,syn alebo iný blizky príbuzný... To si mu dobre poradila..

Kašli na to prosím ťa.