Ayahuasca
Má tu niekto skúsenosti s Ayahuascou a bol by ochotný mi odpovedať na nejaké otázky? 🙂
@sheila121 ja mám z tmy iracionálne strachy, ktoré mi spôsobujú neskutočnu paniku, takže keby chcem nadpozemsky zážitok, radšej sa dofetujem v pralese 🤣 ale v realite, neviem či by som do toho išla. Ja by som veľmi chcela zažiť to, čo popisujú tí ľudia, ale viem, že sa to môže aj pokaziť a to riziko ochotná podstúpiť nie som
@lavender94 nikdy nevieš, možno aj tu je niekto kto by sa podelil o skúsenosť 😊 ja som sa o tom dozvedela už veľa mesiacov dozadu, vtedy ma to zaujalo len pre zaujímavosť, ale hneď som to vypustila. Teraz to na mňa zas vyskočilo a už to vypustiť z hlavy neviem. Fakt ma to láka. Viem čo by som od toho očakávala. Ale ten straaach 😂
dcera mi rozpravala, ako to podstupil jej kamarat s jeho zenou. Ze wau a neviem co....ale drb...ti zostali tak ako predtym, a nuly ako aj boli.
Podľa mňa keď máš z toho strach, tak to nie je dobré. To je také podľa mňa, že buď tam idú ľudia, čo nemajú už čo stratiť, ako napríklad Daisy Lee čo bola, alebo ľudia čo si už prešli nejakým healing procesom. Jednu dobu som o tom veľa čítala a tak nejak mi z toho vyšlo, že ak tam ide niekto riešiť traumu, tak to nie je úplne dobre, že tie veci už musí mať spracované.
Ano, ked sme boli v Juznej Amerike u indigenos, tak som vyskusala. Saman to nejak pripravil ale najskor mal taky ritual, ze sa clovek citil ako na lekarskej prehliadke. Mojmu ex sice napancoval nejaky divny sajrajt, pretoze si ho nechcel zobrat na zodpovednost a povedal, ze on urcite nie … nakolko on nerozumel ani slovo tak si isiel na svoj trip s cajom… ja a moj najlepsi kamos sme dostali na noc prideleneho opatrovnika a dali sme si … ja slabsie, nie som miestna a on chodi na ocistu kazdy rok … vidis vselico, z casu na cas sa poblijes ale rano bolo dobre … ano mozno som by riesila traumu a ex poslala volakam ale mozno to bolo len preto, lebo stary saman bol Dobry psycholog … neviem, co od toho ocakavas ale pre nich je to uplne normalne … neviem, co si citala alebo pocula, stopy to nezanechalo … aspon o tom neviem

Sem sa pripichnem, toto ma veľmi zaujíma. Ale myslím si, že zle fórum na túto otázku 🤣 jedna taká, že známa znamej bola niekde v pralese na tom a že sa vraj úplne zmenila, k lepšiemu, ale začala byť hrozne ezo. A čítala som, že rovnaký efekt má aj ten pobyt v tme.