icon

Balíky cez DHL, DPD, TNT, Slovenská pošta, GLS, ReMax, Geis. Máte skúsenosti?

michaellle7
16. apr 2015

Dobrý deň, prosím Vás aké konkréte skúsenosti máte práve týmito spoločnosťami? Dodržanie dodacej lehoty (deň, hodina doručenia), správanie sa kuriéra, poškodenie balíka, nesprávne dodanie a podobe.... Za vaše odpovede moc mooooc ďakujem 🙂

simsalabim
16. apr 2015

S prvymi 4 spolocnostami mam opakovanu skusenost a nemam sa na co stazovat. S GLS kurierom sa da horsie dohovorit na opatovnom doruceni, ale da sa.

natuska87
17. apr 2015

UPS spolahliva, aspon v nasom regione...Ani so sluzbou GLS nemam zlu skusenost.

dada1212
17. apr 2015

dhl-spokojnosť, tnt-neviem, nemám skúsenosť alebo si nepamätám, sp a remax-tiež dobré, gls, dpd a geis-zažila som už aj kuriérov s ktorými bola ťažšia komunikácia ked sa nedalo vyzdvihnúť balík v čase v ktorom chceli, nevedeli mi vydať ked som nemala presne, platila som napríklad 37 a nevedeli vydať z 50. po čase tí neochotní kuriéri už nerobia, momentálne tiež spokojnosť, ale aj tak často sa tam striedajú zamestnanci a nie všetci sú najochotnejší

bubuliatkova
11. jún 2015

Ahojte, stalo sa mi prvý krát, že balík zo Sportstdirectu "zablúdil" .

Už pred 2 dňami bol v BA, teraz mi ukazuje, že je v Aténach!!!

Stalo sa vám už také niečo? Ako to riešiť? Dostanem ho vôbec???

😢 😢 😢 😢 😢

ttmarek
6. dec 2016

Remax ani náhodou už 2x po sebe mi mali doručiť zásielku a maximálne arogantný neochotný ani raz mi ju nedoručili na prvý krát minimálne 2 krát sa termín doručenia menil u sestry ten istý scenár.

adana25
4. jan 2017

@ttmarek suhlasim s vami, podobna skusenost s Remax

vivien232
2. aug 2019

Skúsenosť s remax nula bodov ... vcera mi mal dorucit balik kurier ziadny telefonat len sms rano ...volala som Ja ze mi doruci balik o 14:00 .. volala som o 16:04 ze nestiha ci nevadi ze doruci zajtra... dnes pozriem na stranku a ze tu u mna bol.kurier o 21:04 ale ja som bola.nezastihnutelna pritom ziadny telefonat ani sms...na stranke uvedene ze dnes doruci kurier medzi 8-16 .. ale volala som kurierovi ze sa zastavi o 18-tej takze tak 👎👎👎

sanbelste
14. sep 2020

Remax úplne strašná kuriérska spoločnosť. Neochotni kuriéri, na centrále bordel, nevedia si poradiť s kuriérom, ktory si doručuje jak sa mu zachce, je neprijemny a neochotny. Horšiu kuriérsku spoločnosť som nezažila

palinohavino
17. apr 2021

@sanbelste mne Remax mal doručiť balík keď prišiel kuriér zistil že ho nema a písal som do depa a napísali že ho nemôžu nájsť,🤦‍♂️