Bazár detských vecičiek Trenčín - zlá skúsenosť
Dobrý deň, chcem sa s vami podeliť o viac než nepríjemný zážitok z baru detských vecičiek v Trenčíne na Dlhych Honoch. Na jesen roku 2016 sme nakupili hracky pre nasho malickeho, nakolko si myslim, ze kupovat len nove vo veku neceleho roka je vyhadzovanie penazi. 10.03.2017 sme zaniesli po prvy krat oblecenie a takmer nehrane hracky na detsky bazarik na Dlhe Hony kde to kazrorocne organizuje materske centrum Srdiecko z Trencina. Ked som 12.03. zaviezol nasledne manzelku po nepredane veci, stalo sa z coho sa stale neviem spamätať. Pani ktora "tvrdi" ze hracky ktore sme na jesen 2016 kupily a nasledne ocistili tvrdila, ze sice hracky ponukla cez bazar na predaj alr od materskeho centra za ne nedostala peniaze, cim obvinila moju manzelku z kradeze. Tak sa nad tym zamyslam, niesom odkazany na kradnutie, uz vobec nie hracky ,podla nej v hodnote 11€. Chcem tymto poukazat aj na porusenie obchodnych pidmienok ty ohto centra, nakolko pri akomkolvek dovode neponuknutia mojho tovaru su mi povinny zavolat a v ziadnom pripade nesmu odovzdat moje( nase) inicialy tretej osobe. Chcem sa spytat ako je toto mozne? Najskor ju obvinili, spravali sa knej urazlivo, no ked ma zavolala, zrazu sa chovanie oboch zmenilo. Kto povedal ze tie hracky boly prave tie? To z nedostala peniaze za predaj , predsa nieje moj problem. My sme tam pred prichodom drobceka nechali nie sice velke ale nemalr peniaze ale boli POSLEDNE. Mali ste niekto podobny zazitok?
Z mojho pohladu -UŽ NIKDY VIAC.
Prajem krasny den.
Martin