icon

Belohorcová a jej život na vysokej nohe

5. feb 2022

Je sobota za obedom a mna straaaasne trapi z coho zije Belohorcova 🤣🤣 normalne ma to zaujima, zo vsadial na mna vyskakuje a tak som sa zamyslela co robi? Podnika? V com? Jej muz podnika? V com? Stale sa stahuju,zeby aj firmu stahoval? Ci je to nejaky dealer 🤣🤣 no neukamenujte ma,je to len zvedavost 😋😘

sticker
zuzanka.zuzu
5. feb 2022

on mal nejake podnikatelske aktivity aj v prahe, potom bol vyhradny dovozca nejakej znacky (uz si nespominam) a toto pravo vyhodne predali/posunuli co im financne pomohlo ku startu v usa. tam skupovali stare domy a rekontruovali ich a potom predali so ziskom (ziadna veda, ale ku cti im sluzi ze aspon realne robili a nie take h*vno co nase celevriti v SR), nieco malo investovali do pozicovne aut (tam podla mna prerobili), teraz neviem co robia, ale bude to nieco podobne, plus v EU im netreba pracovne viza ciza tu maju viac moznosti realizacie - tipujem ze si otvoria nejaky penzionik

bramborienka
5. feb 2022

Maju myslim nejaku realitku tam kde ziju,navyse myslim,ze si dost vie zarobit aj instagramom a propagovanim roznych znaciek a produktov
A zas instagram vela znesie..ktovie aka je realita

liljana
5. feb 2022

Belohorcova sa vzdy vedela pohybovat tam, kde su peniaze. Chodila so zavrazdenymi mafianmi, miliardarmi,... Deak, Svoboda, Marek Dospiva,...
https://www.expres.cz/celebrity/tajny-seznam-mi...
Zlí jazykové (ve většině případů závistivé a nepřející dámy) tvrdí, že bývalá moderátorka erotické show Peříčko Zuzana Belohorcová (44) vždycky cílila hlavně na peníze. Faktem je, že v jejím životě se objevila slušná řádka úspěšných a pohádkově bohatých mužů, popraveného slovenského mafiána nevyjímaje. Až po boku Vlasty Hájka (44) ale našla kýžené štěstí, které si „za prachy nekoupíš“. Nutno dodat, že ani Amigo, jak se jejímu muži přezdívá, není žádný princ z Nemanic.
Jozo Vajda nema na nu moc pekne slova.

danica2711
5. feb 2022

Ježiši Kriste... Belohorcovú má každý normálny človek akurát tak u prdele... Čo je ťa do toho, z čoho žije?