Prosím Vás mate skúsenosti s touto firmou teda s vyrobkami? Kamoška mi to do neba vychvaluje (predava to) no neviem nie je to ako napr.: Anway?. Da sa bez toho žiť, nie?
Žiť sa dá bez veľa vecí a predsa ich používame. My si doma výrobky z firmy BetterStyle nevieme vynachváliť.Či ecogreen pastu,ktorá je účinna snáď úplne na všetko,alebo penu na sklá.S clinom som vžfy minula veľa kuchynských utierok a šmuhy sa našli aj tak...teraz nastriekam pretrem a žiadne šmuhy,minuté dve kuchynské utierky. Tak isto množstvo kuchynských pomôcok,vecí do domácnosti za pár korún.Navyše mám 23% zľavu na výrobky oproti katalógovým cenám. Ja som veľmi spokojná,nemusím tieti veci kupovať v obchodoch.
Žiť sa dá bez veľa vecí a predsa ich používame.

My si doma výrobky z firmy BetterStyle nevieme vynachváliť.Či ecogreen pastu,ktorá je účinna snáď úplne na všetko,alebo penu na sklá.S clinom som vžfy minula veľa kuchynských utierok a šmuhy sa našli aj tak...teraz nastriekam pretrem a žiadne šmuhy,minuté dve kuchynské utierky.
Tak isto množstvo kuchynských pomôcok,vecí do domácnosti za pár korún.Navyše mám 23% zľavu na výrobky oproti katalógovým cenám.
Ja som veľmi spokojná,nemusím tieti veci kupovať v obchodoch.