Blatná Polianka - veštica
Zdravim 🙂
Som mamička dvoch malých detí. Prechádzam si veľmi ťažkým obdobím. Stále sa s manželom hádame , manžel sa nechce osamostatniť a odísť od rodičoch. Ak sa tu nájde nejaká dobrá duša, ktorá mi dá kontakt na vesticu z Blatnej Polinaky budem nesmierne vďačná. Chcela by som vedieť aká budúcnosť má s manželom čaká. Prosím ,ak je niekto z toho okolia pomôžte mi. ❤️
@abcdefgahc ak si chces zivot pokaslat este viac, namotaj sa na vesticu. su len dva typy vestic: klamarky alebo vestice okultistky. ty chces ist ku ktorej z nich?
Bola som dievčatá a neskutočne to ľutujem. Na benzín som bratovi dala 25€ a zbytočné , lebo ma odmietla vraj večer nezačitava.
@abcdefgahc a neviete volá sa Justína alebo Antónia Komariková?
@abcdefgahc Pani z Blatnej Polianky vestit nevie. Chcela som sa spytat na rodicov a ta pani sa mna pyta co robia rodicia, kde pracuju. Na fotke videla, ze otec je objemnejsej postavy, hned povedala, ze ma schudnut. Podla maminej profesie usudila, ze ma bolest krcnej chrbtice. Mne povedala, ze dobre zarabam, lebo som dobre oblecena. O praci tiez nic poriadne. O mojom priatelovi z cudziny, ze ma inu zenu, co nema. Tiez sa ma spytala, ci nechcem radsej slovaka. Povedala, ze byvam v byte, co tiez nie je pravda. Mam zenske problemy a na to mi povedala, ze su ine moznosti mat dieta. Vyklada z ciganskych kariet uplne bludy. Karta rakva neznamena hned smrt a karta hostina tiez neznamena, ze pojdem na hostinu. To su jej vyjadrenia. Bola som tam 10minut. Moja kamaratka 13minut. Tiez jej povedala iba bludy. Sama nevedela povedat nic konkretne. len sa opierala o to co sme povedali. Taka ospevovana vestica by mala vediet, ze moj otec je tazko chory, z toho vyplyva aj jeho obezita. Mamina nema ziadne problemy s chrbticou, trapi ju uplne nieco ine. Moj priatel nema inu zenu. Je po tazkom rozvode, kde bola nevera z manzelkinej strany. Ked som sa chcela spytat na brata, stopla ma, ze uz dost. Nejaky muz chodil po dvore, ja som zo slusnosti pozdravila, on ani neodzdravil.