Blížime sa k vojne? Politická situácia desí občanov
Nikdy sme neboli bližšie k vojne ako teraz
nie, neplanujem, som vlastenec. Pred problemami utekaju zbabelci.
🙈🙈🙈
@cyberk môžeš zakrývať oči. Rada by som bola, keby to bolo zbytočne. Dufam, že bude.
to kvôli tým bububu že keď bude K. prezident pošle našich mužov na ukrajinský front?
@lucka_ke to nje je také jednoduché.... To sú komplikovane veci.
nie, nikam... nikde ma nikto nečaká - všade majú dosť svojich občanov ....
a nerob paniku, vojna nebude.... prečo aj
Sme v NATO, nemám dôvod utekať a Putler nech si začne robiť poriadky doma 😉
@lucka_ke veci, kam běžný smrtelník nedovidi
@zuzanazu85 ved práve NATO.....
@zuzanazu85 to, čo sa odohralo na nevinných civilistoch v Moskve nie je ok
Dopi , vycikať a spať! 😉
@lucka_ke ja neviem. Dáš záruku že nie?
mne je ľúto každého mŕtveho, ale čo sa deje na nevinných Ukrajincoch je OK?
v zivote mas zarucenu iba jednu vec a tou je smrt 🙂
@egonsk a dane ,noo ☝️😁
@egonsk s tým súhlasím.
@lucka_ke obete usa
Rovno nápis, že všetci mame voliť Pelleho, veď toto je tak podprahová reklama až to pekne nie je
Každý deň téma o vojne……no vôbec ale vôbec to nie je napadne
@pribinak ja si myslím,že je to sklamaný volič Kotlebu,alebo Harabina,len trošku v promile 🤭😆 Píše krátko,nerozpisuje, nevládze písať ,, praUdu" 🤣🍿
už zase? dnes s tým ešte nikto nezačal 🤦♀️
a kam chceš ísť? myslíš, že práve na teba tam čakajú s krásnym ubytovaním, prácou snov a vôbec...
dnes je spln, pozor na želania 😉
jáj jasné, ešte napíš že Šoroš a sme doma
@pribinak nie, mýliš sa. Nemôžeš vedieť koho som volila a ci vôbec.
Prosím ta človek, začni sa vzdelávať, čítať a sledovať overené zdroje. Sledovať dianie v širšom rozsahu a nie len pojmy vojna, Rusko, NATO. Potom niekto spraví bububu a všetkému uveris. Toto sú presne tí najľahšie získaní voliči. Čim je človek menej rozhladeny a menej vzdelaný, tým ľahšie sa nechá ovplyvniť a manipulovat sebou. Takých Fico potrebuje...
@zuzanazu85 môže byt 😁😁
Ale prosím Tá, koho tu chceš klamať?
@nikaeli ak ti ide o zosmiešňovanie, s tým som tu tradične akosi rátala. No stále verím v dobro.
ano, riziko vojny tu bohuzial je, aj ked si to nepripustame a to, ze v susednej krajine je vojna uz nevniname. To rizko je ale pra nas krajina, ktora nas oznacuje za nepriatelsku, ktora hovori, ze chce obnovit usporiadanie sveta z minulosti a to je Rusko.
Ludia boli vystraseni, ked Rusko napadlo Ukrajinu, stali v radoch na pasy a pripravovali sa na najhorsie. Dnes Rusko stale vedie vojnu na Ukrajine, meni svoju ekonomiku na vojnovu a pripravuje sa, ze ju bude viest velmi dlho. Zaroven vedie hybridnu vojnu v celej Europe, nasu krajinu nevinimajuc, kde siria propagandu, pricom si ju osvojuju aj nasi politici. Ak by nebodaj casom boli uspesni, podpora Ukrajine by oslabla a Rusi by sa defacto nasi vychodni susedia, potom budeme mat vazny problem a realne riziko vojny
Opačne...nepi a uč sa dejepis,ale nie ten,čo ti pošlú so Súmračnej,či kde ,z akej centrály to gumuju mozgy 😉.

Uvažujete o odchode z krajíny? A kam?