icon

Bol november 2024 výnimočný silným splnom?

17. nov 2024

Bol teraz (november 2024) nejaky silny spln? Ide mi o to, ze deti v okoli aj moje doma sa akokeby zblaznili, mali vselijaky spanok a pod.

marca12
17. nov 2024

15.11.bol spln. Tiez som nespala a prezila ho s bolestou hlavy.

lucia13022023
17. nov 2024

Bol asi silnejší alebo co. Ja som ledva spala a moje dieťa takisto a to prespi noc od 7m. Vkuse sa budil, bol nervózny, že nevie spať.

zuzanita1609
17. nov 2024

Tiež na mňa mesiac a spln pôsobí. Tak ako prílivom kadejakých nálad a odlivom pozitívnej mysle a energie 😁 a ani za ancijaša zaspať.

13uzivatelka11
17. nov 2024

To je také ťažké si inak vygooglit? 😀

cimage
17. nov 2024

Teraz bol a hned sme to vedeli, lebo deti boli ako vymenene. Spali v pohode, ale cez den to bol masaker, stale niektore knucalo pre malickosti.

moonlight1210
17. nov 2024

Tiez som sa strhala dve noci po sebe zo sna na to, ze sa nieco zle deje (a nedialo sa). Len taky zly pocit, stres.

Ale inak bol nadherny, velky, ziarivy. Vcera a predvcerom som ho obdivovala z balkona.

autor
17. nov 2024

@13uzivatelka11 a co mam googlit? Ci maju dalsi ludia takyto subjektivny pocit, ze bol silny spln? Ci sa aj ostatnym deti tazko uspavali a boli nervozni? Ci co mam googlit? Nechapem vasmu komentaru. Ak si mam googlit, ze kedy bol spln, tak to nemusim, pozriem v noci na oblohu, vidim 😉

13uzivatelka11
17. nov 2024

A k čomu ti pomohla táto informácia ci aj ostatné deti zle zaspavali? Môj syn bol nervóznejsi, pozriem do kalendára, ide spln, neriešila som ďalej.. Už veľakrát hlásili silné splny a nemalo to na neho vplyv.. Deti sú rôzne, maju rôzne dní a obdobia, netreba za všetkým hľadať niečo viac..

gabrielkaa
17. nov 2024

Áno bol silnejší , tzv Supermond. 15.11

ailiba
17. nov 2024

Ano, vraj tento spln bol mimoriadne silny.