Bol to duch alebo len sen?
Dobry den, ma niekto z vas skusenosti s duchom? Mohol to byt naozaj duch, ci sen? Zomrela mi sesternica. Prvu noc som nevedela ani spat zo zialu. A teraz nie som si ista ci to bol sen, alebo naozaj. Ale ja si tak pamatam, ze nedalo sa mi spat, lezala som na boku v noci. Otvorila som oci a na posteli som videla ducha, celeho bieleho ako keby to bolo z latky bielej na spodku roznej dlzky, aj oci a usta cierne mu bolo vidiet. A taky zvuk z toho isiel, tazko opisatelny, nieco medzi zvukom vibracii a zvukom ako ked zalahne v usiach. Naklonil sa ten duch ku mne a zmizol. A rozmyslam ci to bol sen, alebo sesternica sa bola rozlucit. Inokedy, ked sa mi sniva zle, zobudim sa a viem ze to bol sen. No ja mam vazne pocit, ze toto bolo naozaj a nie sen.
@monita12345 Aj taky zvuk divny si pocula z ducha?
Áno , a určite to bolo naozaj pretože ak mám sen o duchoch tak sa väčšinou nemôžem prebudiť.
@monita12345 Lebo hladam na nete a o zvukoch z ducha som nikde nenasla. Tak by som chcela vediet ci sa so mnou bola rozlucit.
Tak mne keď zomrela babka, a prišla sa somnou rozlúčiť tak tiež som počula len akoby divný zvuk aj keď ju som videla jasne, mala som vtedy 10 rokov, a bolo to za bieleho dňa, nespala som, sedela som na posteli . Mama vravela že som s ňou rozprávala.
Ked veris, ze sa sesternica prisla rozlucit, tak sa prisla rozlucit a ty to mozes uzavriet a fungovat v zivote dalej, tak ako predtym.
Môže byť, za mnou bola babka, dedo aj svako keď zomreli.
Mne sa stalo na druhú noc po mamkinej smrti okolo 4:00 ráno sa zasvietili vianočné svetielka na komode v spalni. A to som si istá, že večer boli vypnuté lebo keď si manžel išiel ľahnúť, vôbec ho nebolo vidieť...bola strašná tma. Tie svetielka sa veľmi ťažko zapínajú, dcéru z toho bolia prsty. A vraj tesne predtým dcéra v izbe počula buchot, na čo sa zobudila. O niekoľko dní mala dcéra sen s babkou ale nevidela jej detaily v tvári.
Verím, že sa s nami bola rozlúčiť.
Podla toho, co pisu ostatni, to bol duch sesternice. Prisla sa rozlucit... Uprimnu sustrast. Mozem sa spytat, kolko mala sesternica rokov a ako zomrela?
To bolo niečo iné, mala aspoň podobnú tvar ? Zvuk - vibracia sa da ľahko vysvetlit, formou kvantovej fyziky.
Ahoj. V prvom rade,úprimnú sústrasť🖤a stalo sa mi niečo podobné po smrti starého otca,viem že to nebol sen,bola som hore,od smútku som tie dni nemohla spávať a to čo som videla bolo jednoducho reálne,nikto ma nepresvedčí o opaku🙂. Potom ďalšie roky od tohto zážitku nám zomrelo pár ďalších ľudí z rodiny a opäť mám veľmi veľa podobných zážitkov.

Myslím, že kľudne to mohlo byť naozaj,zažila som a nie raz