icon

Bol to duch alebo len sen?

12. jan 2025

Dobry den, ma niekto z vas skusenosti s duchom? Mohol to byt naozaj duch, ci sen? Zomrela mi sesternica. Prvu noc som nevedela ani spat zo zialu. A teraz nie som si ista ci to bol sen, alebo naozaj. Ale ja si tak pamatam, ze nedalo sa mi spat, lezala som na boku v noci. Otvorila som oci a na posteli som videla ducha, celeho bieleho ako keby to bolo z latky bielej na spodku roznej dlzky, aj oci a usta cierne mu bolo vidiet. A taky zvuk z toho isiel, tazko opisatelny, nieco medzi zvukom vibracii a zvukom ako ked zalahne v usiach. Naklonil sa ten duch ku mne a zmizol. A rozmyslam ci to bol sen, alebo sesternica sa bola rozlucit. Inokedy, ked sa mi sniva zle, zobudim sa a viem ze to bol sen. No ja mam vazne pocit, ze toto bolo naozaj a nie sen.

monita12345
12. jan 2025

Myslím, že kľudne to mohlo byť naozaj,zažila som a nie raz

autor
12. jan 2025

@monita12345 Aj taky zvuk divny si pocula z ducha?

monita12345
12. jan 2025

Áno , a určite to bolo naozaj pretože ak mám sen o duchoch tak sa väčšinou nemôžem prebudiť.

autor
12. jan 2025

@monita12345 Lebo hladam na nete a o zvukoch z ducha som nikde nenasla. Tak by som chcela vediet ci sa so mnou bola rozlucit.

monita12345
12. jan 2025

Tak mne keď zomrela babka, a prišla sa somnou rozlúčiť tak tiež som počula len akoby divný zvuk aj keď ju som videla jasne, mala som vtedy 10 rokov, a bolo to za bieleho dňa, nespala som, sedela som na posteli . Mama vravela že som s ňou rozprávala.

vanilkovazmrzka
12. jan 2025

Ked veris, ze sa sesternica prisla rozlucit, tak sa prisla rozlucit a ty to mozes uzavriet a fungovat v zivote dalej, tak ako predtym.

misslilac13
12. jan 2025

Môže byť, za mnou bola babka, dedo aj svako keď zomreli.

mantilka
13. jan 2025

Mne sa stalo na druhú noc po mamkinej smrti okolo 4:00 ráno sa zasvietili vianočné svetielka na komode v spalni. A to som si istá, že večer boli vypnuté lebo keď si manžel išiel ľahnúť, vôbec ho nebolo vidieť...bola strašná tma. Tie svetielka sa veľmi ťažko zapínajú, dcéru z toho bolia prsty. A vraj tesne predtým dcéra v izbe počula buchot, na čo sa zobudila. O niekoľko dní mala dcéra sen s babkou ale nevidela jej detaily v tvári.
Verím, že sa s nami bola rozlúčiť.

lucky_girl
14. jan 2025

Podla toho, co pisu ostatni, to bol duch sesternice. Prisla sa rozlucit... Uprimnu sustrast. Mozem sa spytat, kolko mala sesternica rokov a ako zomrela?

lion777
14. jan 2025

To bolo niečo iné, mala aspoň podobnú tvar ? Zvuk - vibracia sa da ľahko vysvetlit, formou kvantovej fyziky.

romcici17
15. jan 2025

Ahoj. V prvom rade,úprimnú sústrasť🖤a stalo sa mi niečo podobné po smrti starého otca,viem že to nebol sen,bola som hore,od smútku som tie dni nemohla spávať a to čo som videla bolo jednoducho reálne,nikto ma nepresvedčí o opaku🙂. Potom ďalšie roky od tohto zážitku nám zomrelo pár ďalších ľudí z rodiny a opäť mám veľmi veľa podobných zážitkov.