icon

Bolesť chrbáta

milad1234
13. apr 2018

Ahojte, prosím poraďte my co robiť okrem Dr momentlane pretože k tomu sa mi nedá ísť... Neskutočne ma boli chrbát resp sú to skôr asi kríze, úplne v každej polohe keď som, je to taka až picháva bolesť neviem, či máte nejaké skúsenosti napr z nejakými mastami co vám pomohli alebo nejaký iní spôsob ďakujem pekne 🙂

cukricek4
13. apr 2018

si tehotna ci preco ta ten chrbat boli?

milad1234
autor
13. apr 2018

Nie nie som tehu vôbec, začal ma bolieť začiatkom tohoto týždňa len tak z ničoho nič

myska9992
13. apr 2018

V lekárni sa dajú kúpiť hrejivé náplaste, ktoré sa aplikujú na bolestivé miesto, taktiež maste a gely ,ďalej lieky proti bolesti ibuprofen.. a keď je to od chrbtice mala by si mať nejakú ulavovu polohu kde to az tak nebolí.

lienka737
13. apr 2018

nahrievať suchým teplom, su aj také vankúšiky do mikrovnky + ak by sa Ti dalo zohnať Flector granulát. Mne pomáha toto.

milad1234
autor
13. apr 2018

myska9992 tie náplastte som už dávnejšie mala, a vôbec mi to nemohlo skôr som mala pocit ze to mam úplne zbytočné žiadny účinok odlepovalo sa mi

biba12
13. apr 2018

@milad1234 cvičíš? Mňa prestal bolieť, keď som začala cvičiť. Cviky na brucho, plank, proste celkovo sa hýbať. A bolesti chrbta ustúpili samé bez liekov.

eko22
13. apr 2018

@milad1234 Nechceš ísť k doktorovi? Keď ťa bolia kríže tak to nemusí byť iba chrbát, môžeš mať aj nejaký zápal, aj niečo s obličkami. Teda nechcem ťa strašiť ale ak to začalo len tak z ničoho nič