icon

Boli ste na Tomorrowland?

1. aug 2023

Mám pár otázok. Ďakujem 🙂

karinka223
Odpoveď bola odstránená
autor
1. aug 2023

@karinka223 môj tiež 🤩😍

simik22
1. aug 2023

Aj môj 🤣

autor
1. aug 2023

Ani nemám s kým ísť. Baby, poďme spolu. Do budúceho roka našetríme 🤣🤣🤣

sasitimi17
1. aug 2023

No len je tam dost tazke kupit listky 😀

autor
1. aug 2023

@sasitimi17 treba kúpiť hneď v januári. Pozerám na ne každoročne 😅

maros313
Odpoveď bola odstránená
pandorra
1. aug 2023

Teraz sa vraciam z neho. Pýtaj sa.

autor
1. aug 2023

@pandorra ooooo wooooow... 😍😍♥️♥️♥️😍 Ake su dojmy? Ake lístky sa oplatí kupit? Mali ste vlastne ubytko, alebo ich? Ako to tam vlastne funguje? Mozes ist na hocijaky koncert, alebo len na vybrane? Sli ste party busom, vlakom, lietadlom, alebo na vlastnu past? Kolko ste cca minuli za vikend?
Uzili ste si to aj pri takom obrovskom mnozstve ludi? Nebali ste sa o svoje veci? A este asi milion ďalších 😁
@maros313

xsandrax
1. aug 2023

Idem s vami 😍👍

sashka22
2. aug 2023

Baby,tak ja vám tam spravím šoférku 😁 vozime tam partie

autor
2. aug 2023

@sashka22 som za. Ja neviem nikoho zlanarit. Same maminky v okoli a manzelia uz dusevne zostarli 😅🤣

ariannazara
2. aug 2023

To je aj môj sen, vždy pozerám na youtube každoročne videa. Strašne by som tam chcela ísť 🥲😍 snáď sa mi to niekedy splní.

pandorra
2. aug 2023

No my sme mali obycajne listky a posledny den komfort pasy od kamaratov a skor by som isla do tych komfort pasov, kvoli tomu, ze maju pristup k prekrytym plocham, co bol v dazdi dost problem. Isli sme autom a spali sme v stanoch, ale da sa poriesit aj ubytko v Boome alebo v blizkom okoli. Ked sme to riesili my, uz bolo vsetko vypredane. Chodi tam aj shuttle bus z viacerych miest. O veci sme sa nebali, mali sme ich zamknute v skrinke. Koncerty super, hlavne ta atmosfera, oplati sa tam ist aspon raz za zivot a zazit to. No a financne to vyjde dost, ako kazdy festival...