icon

Braun Silk verzus Philips Lumea

mareka49
3. júl 2020

Ahojte, vyskusali ste prosim niektora oba ipl epilatory?
Mozete porovnat?
Cena, vykon..vyzeraju podobne.
Jeden registrujem na trhu dlhsie.
Ako sa rozhodnut?
Dakujem pekne

sisa_s
3. júl 2020

Za mna lumea urcite 🙂 vyskusala som obe a braun o nicom vysledok, lumea mi pomohla, najnovsi typ, sice drahsi, ale stoji za to

majamat
3. júl 2020

ja som sa rozhodovala a vzala som ten najnovsi Braun. ma tiez dobre recenzie,a le este som ho nestihla odskusat, cize co sa tyka ucinku, ja toho moc este neviem. no paci sa mi na nom senzor farby pokozky a hlvane, velkost a vaha, Lumea ta nova je strasne tazka. niekde som citala, ze az 2kg. tento novy braun ma len 300g. a je aj o dost mensi, dokonca je mensi aj od tej predchadzajucej verzie. neviem si predstavit 2kg zariedenie, ktorym si hodinu beham po tele. riadna posilovacka. tie stasrsie verzie su lahsie, neviem presne kolko, lebo som toho pozreala viac, ale tusim tam boli cisla okolo 800g

syslik81
4. júl 2020

rozhodni s apodla ceny ..oba maju rovnake mnozstvo zableskov takze to je jedno ..ja mam lumeu najnovsiu v akcii a 250 ale v zahranici ... broun bol drahsi

akinom0077
15. júl 2020

@mareka49 ja mam od marca lumeu advanced. Od marca som pravidelne oblikavala ... robila som pokus len stehna nakolko s tymi som mala problem ze sa mi po holeni zapalovali chlpky... ostatne holim ... lebo len samoatatne stehna mi zaberu hodinu casu.. ked to chcem ozaj dokladne oblikat... ale mozem povedat ze po 5m mi takmer nerastu chlpky som spokojna kazdopadne je to pracne a aj bolestive trochu a strasne tie zablesky drazdia oci

yvoneta
18. apr 2021

@sisa_s
@akinom0077 dievčatá, aj vam lumea bliká tak raz za 3 sekundy? Mne áno, a ide to veľmi pomaly posúvať sa z miesta na miesto cca až po 3 sekundách.

yvoneta
18. apr 2021

@majamat ahoj, zaujímalo by ma, ako si spokojná s braun ipl?

sisa_s
18. apr 2021

@yvoneta a pouzivas na kabel ci bez kabla? 🙂 mne toto obcas bez kabla robi, ze nechce rychlo bliknut, ked dam do zastrcky, rychlejsie ide

mareka49
autor
18. apr 2021

@yvoneta ahoj, môžem ti napísať svoju pozitívnu skúsenosť s braun.
Predlaktia robím asi 6 mesiacov a je to dobrý výsledok.
Som spokojna

yvoneta
18. apr 2021

@sisa_s používám kábel. Zrejme to bude rozdielne v jednotlivých modeloch lumei, len škoda, že to človek nevie z popisu pred kúpou. Pri braune to uvádzajú, koľko zabkeskov za minútu.

majamat
18. apr 2021

@yvoneta som spokojna, je maly a prakticky, Philips mi prisiel strasna tehla. no priznam sa, ze sa mi nechce ho pouzivat,a le urcite sa k tomu dostaem, nepouzivala som ho este dlbo, cize to co mi nerastlo uz rastie,a le nie uplne, mam aj miesta, ktore su takmer hole. no mam nevyhodu, ze mam vela znamienok a krcove zily, preto mam miesta, ktore obchadzam a teda tam tie chlpy rastu. casom yb som sa na tie miesta chcela sustredit a prejdem ich,a le slabou intenzitou.

yvoneta
18. apr 2021

@majamat ako rýchlo bliká tvoj braun? Moja lumea bliká raz za 2-3sekundy,čo je strašne pomaly, tak rozmýšľam, či ju nevymenim za braun. A prosím ťa, aké veľké je to okienko, cez ktoré ide ipl, koľko meria? Ďakujem.

majamat
18. apr 2021

@yvoneta ani neviem ako casto. a okienka, tam je mensi a vacsi nadstavec

akinom0077
19. apr 2021

@yvoneta ano ide to pomaly, je to casovo narocna procedura🙂

majamat
19. apr 2021

@yvoneta pozrela som okienka a jedno je 1x1,5cm a druhe 1x3cm. to vacsoie mohlo byt este trosku vacsie,a le azs an druhej strane, predkolenie, ci ruky su uzsie a tam,, kde je zaoblenie by uz to okienko nedolihalo ku kozi a vtedy to nechce ziarit, je to taka poistka,a by sa neoziarili napr, oci a pod. proste cele okinko musi doliehat ku kozi. vela neho su asi take senzory, lebo ej tam neico. tak ymslim, ze su to senzory.

majamat
19. apr 2021

a teda uz o 3cm mi obcas nedolieha, napr, an clenku. musim ho otocit zvysle