Brazílska depilácia
Zdravím, nájde sa tu nejaká žena, ktorá s tým má skúsenosť? Holenie mi už robí problémy ale nechcem chodiť do poradní neupravena. Tak zvažujem túto alternatívu. Ďakujem
@domculik hej sak som to práve skúšala. Za chvíľu to už bude nadludsky výkon
😂
@queenofdisaster_7 ja som uz tiez na konci pouzivala zvacsovacie zrkadielko bo to uz clovek ani nedovidi :p
@queenofdisaster_7 kvoli poradniam sa toto riesi? Som myslela ze lekari su zvyknutu na rozne variace a zostrihy a porasty a vobec neriesia ktora zena ma co dolu...
@queenofdisaster_7 Ja pouzivam iba tento sposob vyse cca 10 rokov. Za mna idealne. Ale urcite nie kvoli lekarom 😀
@queenofdisaster_7 neskutocne to boli v tehotenstve toto urcite neries, dieta zdiela s tebou aj pocity a toto je riadna bolest zvlast ked si tehotna a mas to dole citlive prekrvene...doktorov neries su zvyknuty na kadeco.Pred porodom ak sa im to nebude zdat dostatocne ta oholia.(aj mna holila sestricka ani som si to nestihla uvedomit lebo druha mi uz zavadzala do ruky kanylu)
@queenofdisaster_7 mňa holil mužík 🙂 keď videl ako sa trápim tak sa mi ponúkol.najprv mi to bolo divné ale potom fajn :D hlavne som sa bála že má poreze:D
Ja sa holim sama aj pocas tehotenstva.vtedy to bol asi skor taky kombajnovy strih 😂ale som si ista ze lekarovi je toto uplne fuk. Deti som rodila s 3dnovym strniskom a nikoho to netrapilo a mna v tedy ani najmenej. V tehotenstve by som to teda urcite neriskovala zacinat s tak bolestivou procedurou
@katka2984 tak akakolvek depilacia horucim vodkom trosku boli , mne sa zda ze som si po tych rokoch zvykla. Teraz som tehotna, neboli to o nic viac. S cenami Ti nepomozem, zijem v AU kde platim okolo 50 AUD, predtym som zila v UK, kde zo bolo cca 30-35GBP. Na Slovensku som zatial neabsolvovala sle tipujem ze o nieco menej.
Ja som chodievala, ale dost to boli. Aj teraz som rozmyslala, ale nemam odvahu. Je to fajn, lebo mas mesiac pokoj. Je pravda, ze ci viac chodis, tym menej to boli, ale ja som prestala cca rok a potom som otehotnela, takze by som isla od zaciatku s tou bolestou
Na brazílsku depiláciu chodievam len v lete. Ináč ma holí partner a robil mi to aj počas tehotenstva.

@queenofdisaster_7 holit sa da aj so zrkadielkom 🙂