Hľadám brigádu v Zlatých Moravciach bez pracovných skúseností
Ahojte chcem sa opýtať hľadám si brigádu ale keďže nemám žiadne pracovné skúsenosti tak najskôr by som skúsila niečo také ako technické služby alebo také niečo ľahšie... len neviem či by som mala šancu sa dostať robiť do mesta či tam neberú skôr spoluobčanov alebo len po známosti
Vo fabrike som už bola a odtiaľ mi dali výpoveď že tam potrebujú rychlich a spoľahlivých ľudí
Jedna sa o mesto Zlaté Moravce
Si nechodila do prace??Ci ako tu spolahlivost si ma clovek vysvetlit alebo pn,pecka.Ci??Ako rychlost ziskas len praxou,nikto tam neprisiel a hned isiel ako robot.
Ale zase nemas,co lutovat.Hladaj dalej snad sa ti podari cim skor zohnat a hlavne udrzat.
Ahoj, ak nie si rýchla a spoľahlivá, môžeš ísť akurát do parlamentu. Inde tieto vlastnosti potrebuješ všade😉.
@anonym_a23cba tak sa mi len potvrdilo prečo ma odvšadial do mesiaca vyrazia. Ako sa dostanem do parlamentu?
@hksls ja mám tiež problémy s rýchlosťou, a z väčšiny zamestnaní ma vyrazili lebo som nestíhal tempo, bol som pod kvótami čo treba splnit. Aj ja uvažujem o technických službách že v meste niečo upratovať a tak. Ale nejako ťažko sa tam je dostať. A tam kde zoberú hneď je zase tá rýchlosť. V technických sú dobré fleky, to si oni nepustia.

Ahoj, ak nie si rýchla a spoľahlivá, môžeš ísť akurát do parlamentu. Inde tieto vlastnosti potrebuješ všade😉.