icon

Bronzový nástrek na telo

monika311
7. máj 2014

Ahojte baby.O mesiac mame ist na svadbu.Chodim do solarka aby som v lete nebola biela ako tvaroh 🙂...ibaze v solarku mi byva tak cudne dnes som tam bola po dlhsom case len na 6min.a myslela som si,ze to ani nevydrzim :(...citala som o bronzovom nastreku na telo je to zdravsie,rychlejsie...takato tema je uz na modrom konovi,ale nikde nemozem najst ci sa v trencine nachadza salon kde by to robili.Ak o niakom viete dajte mi prosim vas viediet aj to ako sa vam pacilo?

kozicka
7. máj 2014

Ja som mala nastrek na svadbu, a davam si ho robit pred kazdym plesom a podobne. Je to super, ovela lepsie a intenzivnejsie opalenie ako solarko. Ja chodim na nastrek vecer pred udalostou, teda v tvojom pripade chod vecer pred svadbou a vecer sa uz nesprchuj, az rano. Voda ti trochu nastrek zmyje, ale nemusis sa bat, vydrzi aj 2-3 umytia. A hlavne neobtiera sa o saty, to mam vyskusane. Ked este nieco chces vediet, pytaj sa.

evkacayenne
7. máj 2014

Mala som pred 2 rokmi. Na prežitosť je to určite fajn 😉 ak chceš byť rýchlo snedá, neváhaj.
Ja sa inak opalujem počas celého roka, mam domáce solárko, min rok na Vianoce som dostala od muža, to klasické ako v sol.štúdiách. Lebo som tam v kuse behala, a pri malej to bolo také ťažsie 😉

monika311
autor
8. máj 2014

Baby a neviete o niakom salone kde to robia v Trencine?

@kozicka nebola si flakata?ja som kdesi citala,ze predtym si treba spravit piling celeho tela,robila si si ho aj ty?

@evkacayenne tak to si musela velmi posluchat,ked ti manzel kupil taky draht darcek.

kozicka
8. máj 2014

nie nebola som flakata, dokonca som mala saty s holym chrbtom, a vyzeralo to paradne. Ziadny peeling som si nerobila, len som sa tesne pred tym osprchovala. Najlepsie to ist vyskusat este pred svadbou, mozno zalezi aj na tom, ci ti to dobre nastrieka.