icon

Brzobohatý verzus Kuchařová

23. máj 2023

Čo si myslíte o tej kauze ,že on sa prezlieka za ženu?

deti95060810
23. máj 2023

mne on vždy pripadal nejaký zženštelý takže až také veľké prekvapenie sa u mňa nekonalo...
načo to inak vytiahla na svetlo Božie, čo tým chcela získať...

zuzanka.zuzu
23. máj 2023

@deti95060810 chce tým anulovať cirkevný sobáš preto musela dať niečo extra. a toto veru extra je keďže to potvrdil aj brzobohaty 🙊 škoda že je táto informácia verejná lebo teraz ona bude za zlú (zo spálne sa proste nikdy nevynasa. bodka) ale inak čo sa mňa týka tak po tomto je radecek hnus 🙊

janulka1802
23. máj 2023

O nich si nemyslím nič konkrétne, ale premietla som si to na seba. Mne by veru prekážalo, keby sa môj muž pri milostných hrátkach obliekal do čohokoľvek ženského. To by ma určite schladilo a možno aj navždy. No ale proti gustu žiadny dišputát. 100 ľudí, 100 chutí.

deti95060810
23. máj 2023

@zuzanka.zuzu tak to potom pani Kuchárová ide aj cez mŕtvoly...

akiana
23. máj 2023

Myslim si o tom to, ze netusim, co na nom videla. Skaredy, manipulativny, a este ma takuto divnu uchylku. Ona najkrajsia zena na svete a este aka bola zrutena po ich rozvode, by som bola rada, ze som sa takeho zbavila.

jabadabadu
Odpoveď bola odstránená
luccija
23. máj 2023

@jabadabadu že?a aký dokonalý parik to bol...veľa partnerov sa doma pri sexe prezlieka, privazuje, bije.Tiez si myslím, že to je pomsta ohrdnutej krásky.Asi to majú v rodine aj jeho mama ma divný závislý vzťah.

syslik81
23. máj 2023

to ze sa prezlieka za zenu musela vediet aj pred svadbou .. yo ze to vytahuje na verejnost je trapne divadlo ako sa zvyditelnit .. nepoznam ani jedneho - musela som si teraz vygooglit o co ide.. kazdopadne zenska pycha je rovnako silna ako muzska hrdost .. malo to ostat za dverami sudu a uz sa v tom nerypat ..su rozvedeny deti nemaju tak nech si idu kazdy vlastnou cestou a nespinia jeden druheho .. aj tak to zaujima len malu skupinku klebetnych babiek 😉

mondolina
23. máj 2023

že sa prezlieka on za ženu? 🙈 a čo? komu tým ubližuje? jej asi nie keď jej to predtým nevadilo.
úbohé takto prať špinu na verejnosti.

diaszoky
23. máj 2023

Ze nieco na tom bude

ana82
23. máj 2023

nezastávam ani jedného aký hopkal takú potkal...cirkusanti,
ale ona to uviedla do cirkevnej žiadosti, pretože určite vedela, že totok je niečo s čím by to manželstvo anulovať šlo, do médii to predal niekto tretí...

vanilkovazmrzka
23. máj 2023

Pre mna za mna nech chodi aj po styroch na vodzke. Jeho zivot, jeho zaluby. Jento sympatak.

dskjhfdlkdjhl
23. máj 2023

@zuzanka.zuzu nie Radecek, ale Ondrej, Radek bol jeho otec😉

zuzanka.zuzu
23. máj 2023

@dskjhfdlkdjhl omg 🙈 a to som sa potešila že jedna z mála tém showbiznisu kde viem reagovať 🙄 a ja ešte ani to neuvediem správne 🤦 tak diky za opravu, aspoň budem vediet

dskjhfdlkdjhl
23. máj 2023

@zuzanka.zuzu ja myslim, ze toto je taky normalny omyl a mozno si to skoro nikto ani nevsimol, len mne to hned udrelo do oci😉

sissy27
23. máj 2023

Ze je to jeho osobna vec. Ak to jej vadilo, tak sa nemala zanho ani vydavat a nie s nim stravit x rokov zivota, uzivat si benefity slavneho a uspesneho manzela, byt toho sucastou a ZRAZU jej to vadi. Nehovoriac o tom, ze ak je taka silna krestanka, ze jej treba anulovat sobas aby mohla znova do kostola v bielych satach, tak by sa mala spravat trochu inak.

nelca0510
23. máj 2023

To,že sa Brzobohaty prezlieka za ženu je mi sumafuk,nikomu tým neubližuje a robí to vo svojom voľnom čase. Ale aby ona takúto špinu vyťahovala a vlastne ešte sama to poslala do médií je vážne hnus. Toto sa nerobi.

rebellefleur
23. máj 2023

Ja to poviem takto: ona mi bola vzdy sympaticka, on absolutne, ALE .. po rozvode ona bola ta, ktora sa vsade do medii vyjadrovala, on bol bol ticho. Ona kydala, on bol stale ticho. On po veeelmi dlhej dobe na ig drbol foto s frajerkou a ooops zrazu sa "objavilo" zahadne toto. Cely cas ona rozpravala ako sa s nou rozisiel,ked planovali dieta a zrazu sa ideme tvarit, ze on je totalny podivin a co ona musela znasat. Nech sa na to divam ako chcem, z tej mne,povodne sympatickej,krasnej zenskej, zrazu ostala len jedna pomstychtiva,odkopnuta zenska,kt sa nevie preniest nad to, ze ju viac nechce

muchotrafka298
23. máj 2023

Jej toto hra do kariet, pretoze chce cirkevnu anulaciu manzelstva.Ked dokaze, ze o tejto jeho uchylke nevedela a bola vlastne vovedena do omylu, tak tu anulaciu ma velku sancu dosiahnut.

matovicova
23. máj 2023

Ja si myslím, že tak ako aj jeho matka, aj on je perverz...a táto nová žena ho tiež prestane neskôr baviť..