Bude druhé dieťa Plačkovej chlapec?
Len pre tie čo ju sledujete, prosim ostatné ani nederte klávesnicu, robte ďalej niečo zmysluplnejšie.
Aj vám sa zdá po odhalení pohlavia dieťaťa, i keď to ešte nezverejnila taká sklamaná? Bude to chlapec?
Mať vaše problémy a prezidentov plat 😄🤌
@anonym_187b95 plat mám fajn, a problémy vďakabohu vážne nemám 🙂
@anonym_autor tak to sme veľmo radi 🙏
@anonym_autor bud rada. ak ta toto ozaj trapi.
Podľa mna čakajú chlapca keď si lepšie pozries tu storku tak v medzere sú modré balóny. Podľa mna vyzerá trosku sklamaná.
Ano tiez si myslim, ze bude chlapec,lebo na vianocnom foteni by bola v euforii a správala sa tak priemerne. Ale minule vravela, že sa nevzdá a bude robit dovtedy kym nebude mať dievča, aj keby mala mať 5 detí.
@anonym_autor však vraví ,že je mega vyčerpaná
A určite to bude chlapec
chudák to dieťa…
A ešte sú tu ženy, čo by dali neviem čo zato, aby mali aj toho chlapca. Mne je vždy smutno, keď čítam takéto diskusie a pritom mám okolo mnohých, ktorým sa nedarí.
@anonym_187b95 staci ti premiera plat hahaha
Má dievča
Majú dievča, tak už nemusí ďalej rodiť
@anonym_autor ahoj, ona sa netají tým, že chce dievčatko a áno aj ja by som bola veeeelmi smutná,
Mala som prvého chlapca, ale túžila som po dievčatku . Prvé týždne som chodila fest smutná
Druhé sa našťastie vydarilo dievčatko, bola by som veľmi smutná, veľmi
Plačková , nePlačkova ja jej rozumiem, ja by šťastná nebola z pohlavia
@anonym_81033e no snažím sa porozumieť...ale nejde mi to,asi preto,že sa mi prvé dieťa narodilo vážne choré ,takže pri druhom a treťom mi bolo úplne fuk čo,hlavne ,že bolo zdravé.
A teda ešte chvíľu mi bude niekto sa snažiť nahovoriť,koľko roboty majú mamičky....
Zeby jej to samo tak vyšlo ako si vysnívala? U dr. Jonáša sa to dá urobit na objednávku ten výpočet, nečudovala by som sa kebyže im pomohol.
@anonym_81033e no snažím sa porozumieť...ale nejde mi to,asi preto,že sa mi prvé dieťa narodilo vážne choré ,takže pri druhom a treťom mi bolo úplne fuk čo,hlavne ,že bolo zdravé.
A teda ešte chvíľu mi bude niekto sa snažiť nahovoriť,koľko roboty majú mamičky....
@maciatkolulu to si bodla do priameho, ja mám druhé dieťa hendikepované , práve to vysnívané dievčatko, ale i tak by som bola prosto smutná, keby to je chlapec
Neviem to vysvetliť, prečo je tá túžba taká silná
Napr. Keby som mala ďalšie dieťa , znova by som dievčatko chcela , sú mi akési milšie
Ved caka dievca, co riesite? Sa hovorilo ze si dala vybrat pohlavie aby mala parik aj ked to vsemocne popierala
Pri jej možnostiach by som sa nečudovala ak by si k tomu dievčatku nejak pomohla... Nechce sa mi veriť,že by rodila dokiaľ by jej nebolo dopriate. Samozrejme hlavne nech je zdravé, to je najdôležitejšie. Mňa skôr zaskočili komentáre od "celebritiek" typu ,, tak a už máš naozaj všetko "
Ako keď by to bol druhý chlapec tak čo už nevadí,ideme ďalej, snáď nabudúce.. ?
Ved caka dievca, co riesite? Sa hovorilo ze si dala vybrat pohlavie aby mala parik aj ked to vsemocne popierala
@really8 ako sa dá vybrať pohlavie?
Nie, nebude, už je to vonku, tak snáď je spokojná
@anonym_autor urcite chce dievca, aby sa deti mohli volat Celine Dion 🤣
@really8 je to zakazane, ziadne centrum toto nerobi pokial nieje zistena nehaka geneticka choroba viazana na pohlavne chromozomy
Ako vies ze bola na umelom?
Vies kolko parov manzelskych ma chlapca a dievca? Nic vynimocne
@really8 je to zakazane, ziadne centrum toto nerobi pokial nieje zistena nehaka geneticka choroba viazana na pohlavne chromozomy
Ako vies ze bola na umelom?
Vies kolko parov manzelskych ma chlapca a dievca? Nic vynimocne
@anonym_9b8ac8
Na Slovensku nie 😉
Nech caka aj ziarovku, je mi to fuk. Na jej místě sa modlím, aby to dieta bolo len zdravé a podedilo len dobre geny, aj ked tie geny. Neviem, neviem.
To fakt ešte niekto sleduje tie celé v riti ako je Plačková a spol 🫣
@really8 Ona bola na umelom oplodnení?

@anonym_autor ahoj, ona sa netají tým, že chce dievčatko a áno aj ja by som bola veeeelmi smutná,
Mala som prvého chlapca, ale túžila som po dievčatku . Prvé týždne som chodila fest smutná
Druhé sa našťastie vydarilo dievčatko, bola by som veľmi smutná, veľmi
Plačková , nePlačkova ja jej rozumiem, ja by šťastná nebola z pohlavia