icon

Bude sa vám lepšie spať, keď ste zdeptali autorku diskusie o slabšej hygiene?

30. apr 2023

Práve som dopísala príspevok do diskusie a zmizol mi pod rukami s celou diskusiou 2stranovou.

Ženská sa chcela poradiť o dosť bežnej téme starší človek a hygiena a hneď sa vyrojili moralistky, co budu pindat pod všetkým. Naozaj ste ju museli udeptat a bude sa vám lepšie späť???

yvanielka
30. apr 2023

https://www.modrykonik.sk/forum/rodinne-problemy/slabsia-hygiena-v-dome-u-rodicov-a-male-dieta-2/
Veď tá téma tu normálne stále je a aj príspevok ti odoslalo zrejme ten posledný je od teba

mamamasama
30. apr 2023

Ehm. Schvalne som si prebehla tu temu a o čom točíš? Ved tam baby pisali normalne veci.

deti95060810
30. apr 2023

autorka, mohla by si sa nám všetkým ospravedlniť za tvoje zdeptanie ktoré si nám všetkým adresovala?
ďakujeme....🙂

madeline1
30. apr 2023

ja som si prezmenu tu diskusiu ani necitala, ale vsimla som si, ze urcite mena si radi kopnu v roznych diskusiach....co k tomu dodat, len poukazuju na svoju jednoduchost...urazlive prispevky by mali byt automaticky mazane....

domkakvet
30. apr 2023

Ja sa snazim vzdy poradit najlepsie a ti co nechcu nechapem.

ivik4
30. apr 2023

Diskusiu som si pozrela a teda,je vynimocne uplne normalna bez nicoho vazneho. Na co narazas ? 😃🤣🤣

bylinka25
30. apr 2023

Autorkin príspevok som prečítala, tiež aj príspevky žien, ale nenašla som ani jeden jediný, ktorý by dotyčnú deptal.
Normálne sa vyjadrovali k danej téme, vyslovovali svoj názor, nebol tan žiaden útok voči autorke.
Teba neviem, či ty budeš vedieť spať, keď si tu krivo obvinila diskutujúce ženy.

miadi
1. máj 2023

@madeline1 Ved si to precitaj nie je tam nic urazlive. A autorka temy nie je deprimovana z odpovedi. Uplne normalne reakcie su tam. Nikto do nikoho nekope kazdy odpoveda podla svojej skusenosti, podla niekoho to mà prekusnut ignorovat tesit sa ze mama zije Podla inych sa mà snou pohadat a ked nebude dodrziavat viac hygienu v kuchyni k nej prestat chodit .. a podla niekoho ma zmiznut psa. 🥹. Su to len rozne pohlady na vec - pre precitlivenu osobu to moze byt Nieco uplne ine. Ale zakladat o tom zbytocne temu ? To bude asi ten isty anonym co tu kazdy den zaklada temu ake su zeny na MK hnusne a zle.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
thoughtfulweirdo
1. máj 2023

Tak v tej téme je tentokrát len zoskupenie žien, čo nevedia poriadne čítať, inak celkom pohoda 😄

babababka
1. máj 2023

Nie každý starší človek má problém s hygienou a nie každá mladá žena,matka,slečna ju aj dodržiava.

danica2711
1. máj 2023

a tebe sa spí lepšie, keď sa tu hráš na jedinú spravodlivú?