Bude sa vám lepšie spať, keď ste zdeptali autorku diskusie o slabšej hygiene?
Práve som dopísala príspevok do diskusie a zmizol mi pod rukami s celou diskusiou 2stranovou.
Ženská sa chcela poradiť o dosť bežnej téme starší človek a hygiena a hneď sa vyrojili moralistky, co budu pindat pod všetkým. Naozaj ste ju museli udeptat a bude sa vám lepšie späť???
Ehm. Schvalne som si prebehla tu temu a o čom točíš? Ved tam baby pisali normalne veci.
autorka, mohla by si sa nám všetkým ospravedlniť za tvoje zdeptanie ktoré si nám všetkým adresovala?
ďakujeme....🙂
ja som si prezmenu tu diskusiu ani necitala, ale vsimla som si, ze urcite mena si radi kopnu v roznych diskusiach....co k tomu dodat, len poukazuju na svoju jednoduchost...urazlive prispevky by mali byt automaticky mazane....
Ja sa snazim vzdy poradit najlepsie a ti co nechcu nechapem.
Diskusiu som si pozrela a teda,je vynimocne uplne normalna bez nicoho vazneho. Na co narazas ? 😃🤣🤣
Autorkin príspevok som prečítala, tiež aj príspevky žien, ale nenašla som ani jeden jediný, ktorý by dotyčnú deptal.
Normálne sa vyjadrovali k danej téme, vyslovovali svoj názor, nebol tan žiaden útok voči autorke.
Teba neviem, či ty budeš vedieť spať, keď si tu krivo obvinila diskutujúce ženy.
@madeline1 Ved si to precitaj nie je tam nic urazlive. A autorka temy nie je deprimovana z odpovedi. Uplne normalne reakcie su tam. Nikto do nikoho nekope kazdy odpoveda podla svojej skusenosti, podla niekoho to mà prekusnut ignorovat tesit sa ze mama zije Podla inych sa mà snou pohadat a ked nebude dodrziavat viac hygienu v kuchyni k nej prestat chodit .. a podla niekoho ma zmiznut psa. 🥹. Su to len rozne pohlady na vec - pre precitlivenu osobu to moze byt Nieco uplne ine. Ale zakladat o tom zbytocne temu ? To bude asi ten isty anonym co tu kazdy den zaklada temu ake su zeny na MK hnusne a zle.
Tak v tej téme je tentokrát len zoskupenie žien, čo nevedia poriadne čítať, inak celkom pohoda 😄
Nie každý starší človek má problém s hygienou a nie každá mladá žena,matka,slečna ju aj dodržiava.
a tebe sa spí lepšie, keď sa tu hráš na jedinú spravodlivú?

https://www.modrykonik.sk/forum/rodinne-problemy/slabsia-hygiena-v-dome-u-rodicov-a-male-dieta-2/
Veď tá téma tu normálne stále je a aj príspevok ti odoslalo zrejme ten posledný je od teba