icon

Budem sa ešte vedieť lyžovať?

14. feb 2021

Ahojte, naposledy som sa lyzovala asi ako prvacka na ZS, išlo mi to super. Odvtedy som však na lyžiach nestala, budem to ešte vedieť? Mám teraz 20 rokov
Inak nikdy som nebola na vleku, vždy len u nás po kopcoch :D

nika82
14. feb 2021

zaplat si 1 ci 2 cvicne jazdy s instruktorom a uvidis

autor
14. feb 2021

@nika82 ja by som znova chcela iba po takom malom kopčeku čo mame za domom :D

pribinak
14. feb 2021

Jasne, das si 2-3 hod inštruktorom a môžeš ísť

hettinka
Autor odpoveď zmazal
pininka1
14. feb 2021

Vyse 10 rokov som nelyzovala kvoli tehotenstvam a detom, prvu jazdu som isla ako pokakana, ale v pohode potom ako ked som lyzovala predtym.

nika82
14. feb 2021

tak zozen lyze boty a skusaj

anita1978
Odpoveď bola odstránená
heidi4
14. feb 2021

Ja som prvy raz lyzovala ako 13-rocna na lyzovacke z gympla, nabeh bol tazky, dokonca som sa trafila rovno aj do konskeho ho..a 🤭🤭🤭🤣🤣🤣 ale brala som to pozitivne, ako "pre stastie" 🤣🤣🤣 a nevzdavala som to, na zaciatku turnusu som bola samozrejme v skupine c. 5 a na konci som uz sutazila s jednotkami ci dvojkami a zjazdievala najtazsie a najrychlejsie trasy, lyzovala som aj pocas spanku, tak som sa do toho zamilovala. 😀
No a potom som stala az ako 23-rocna na lyziach, na firemnej lyzovacke, zas od piky zacinat - no katastrofa, myslela som, ze vhupnem do toho hned, no zial nestalo sa. Sa mi smiali, koncila som na zemi alebo som sa bala na kopci uplne pohnut... no, prvy den nic moc, ale potom sa do toho zas dostanes, ver mi!!! Podla mna to je ako s korculami ci s autom, ked si na tom dlho nesla.... do toho sa dostanes, ked som to zvladla uz ja, tak aj kazdy iny zivy clovek! 😂😂😂
Podla tejto mojej "tradicie" budem na lyziach stat zas asi ako 33-rocna, som zvedava, v com skoncim tamtenkrat... 🤭🤭🤭🤣🤣🤣

heidi4
14. feb 2021

A napis potom, ako ti to slo 😊😊😊😊

siska53
14. feb 2021

Ja som sa naucila v 30tke..dovtedy len neuspesny 1 lyziarsky. A priatelov otec sa naucil v ,40tke.. preco by si sa ty nenaucila v 20tke??

matapo
14. feb 2021

...prides rchlo do toho. ja som sla po siestich rokoch, na zaciatku strach, po prvch desiatich sekundach a prvom obluciku uplne super 🙂 to sa nezabuda.

mirkava
14. feb 2021

Ak ti to išlo vtedy super, tak do toho znova prides. Mala som to podobne. 1 jazda - strach v očiach a potom to už išlo 👍😉

andreatytler
15. feb 2021

S lyzami neviem, ale ja som sa zabudla korculovat. Chodila som ako dieta (asi 10 rocne) a slo mi to celkom dobre... potom som isla ako 30 rocna a nohy sa mi triasli v clenkoch a nemala som ziadnu rovnovahu. Vobec mi to neslo... ☹